Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Szeptember 16. 23:14, szombat | Helyi
Forrás: origo.hu

Kémfilmet forgattak az uszodánkban

Kémfilmet forgattak az uszodánkban

Ahogy annak idején megírtuk Jennifer Lawrence forgatott a Fabó Éva Sportuszodában. Akkor, amikor a kamionok tömegétől nem is tudtunk közlekedni az Építők útján.

Még a Vasvári oldalát is kibontották, mert ott is lakókocsi parkoló volt, egyébként olyan hírzárlat övezte a nyilvánvalóan nagyszabású forgatást, hogy már arról pletykáltak, hogy valami pornófilm forgatásának helye az uszink... Fellebbent a fályol, erről szó sincs....

Egy kémfilm egyik jelenetéért volt a világi nagy felfordulás...

Ahogy az Origo írja:

Rejtélyes, feszült és egyáltalán nem szívbajos filmnek ígérkezik Jennifer Lawrence kémthrillere, amit szinte teljes egészében Magyarországon forgattak. Lawrence-t azért képzi ki az orosz titkosszolgálat, hogy a testével manipulálja és elcsábítsa az embereket, és ezt már a Vörös veréb (Red Sparrow) előzetesében is igen nagy hatásfokkal műveli. Fürdőruhában cserkészi be Joel Edgerton CIA-ügynökét a dunaújvárosi sportuszodában, egy öltönyös fószer pedig köpni-nyelni sem tud, amikor szétteszi neki a lábát a neonfényes bárpultnál.

Jennifer Lawrence és Joel Edgerton a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában a Vörös veréb előzetesében
Forrás: InterCom

Tetszik, milyen sejtelmes a film világa, mintha minden szobában, minden sarok mögött titok lappangana. Lawrence arcán nem tükröződik semmiféle érzelem, talán őt is olyan nehéz lesz kiismerni, mint Angelina Jolie-t az alulértékelt Salt ügynök-ben. A rejtély mellett az erőszakot sem spórolták ki az előzetesből, akár egy véres giallóba is elmenne, ahogy a fekete kesztyűs kéz megfojt valakit egy huzallal. A Vörös veréb R-besorolást kapott Amerikában, így a maga könyörtelenségében tudja bemutatni a kémek életét.

Charlotte Rampling tökéletes választásnak tűnik a jeges tekintetű kiképzőtiszt szerepére, de a filmben magyar színészek is feltűnnek, Árpa Attilát, Anger Zsoltot és Szabó Simont is kiszúrhatjuk kisebb szerepekben. Leghamarabb 2018. március elsején nézhetjük meg, milyen halálos Jennifer Lawrence orosz kémként, aki beleszeret Edgerton CIA-ügynökébe, és azt fontolgatja, hogy kettős ügynöknek áll.

Hogy gyorsabban teljen addig az idő, olvassa el a Vörös veréb-ről szóló összes cikkünket, vagy akár a forgatókönyv alapjául szolgáló regényt is, amit az Agave adott ki nemrég magyarul!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.