Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 09. 11:11, szombat | Helyi sport
Forrás: dunaferrse.hu

Két birkózó bronzérem évnyitásnak

Két birkózó bronzérem évnyitásnak

Februárban két versenyt rendeztek a birkózók részére. Az eseményeken ott voltak a Dunaferr SE sportolói is.

Február első napján rendezték meg Mogyoródon az U23-as korosztály kötöttfogású országos bajnokságát, amelyen közel 80 sportoló lépett szőnyegre. A Dunaferr Sportegyesület négy versenyzővel képviseltette magát, Sipos Attila és Ignácz Viktor nem ért el helyezést, Farkas Zoltán a 92 kg-os súlycsoportban az 5. helyen végzett. Ezen a napon a csapatból Szabados Mártonnak (130 kg) sikerült érmet szereznie. Egy győztes és egy vesztes mérkőzés után a bronzéremért birkózhatott. A küzdelem során tatabányai ellenfelét az első menetben magabiztosan technikai tussal (8-0) győzte le és ezzel bronzérmet szerzett.

Másnap Kaposváron rendezték meg az év első kadet kötöttfogású minősítő versenyét. Sallai Sándor az első mérkőzésén pontozásos vereséget szenvedett, ezt követően ellenfele is kikapott, így Sándor búcsúzott a további küzdelmektől. Angyal Szabolcs az első mérkőzésén sérülést szenvedett, ezután nem tudta folytatni a versenyt.

Ugyanezen a napon és helyszínen rendezték meg az U23-as női országos bajnokságot. Az eseményen két lány képviselte a Dunaferr SE színeit. Horváth Alexandra két vereséget követően kiesett a versenyből. Potesz Diána 59 kg-ban két győztes és két vesztes mérkőzést követően a dobogó 3. fokára állhatott fel.

A Dunaferr SE birkózó-szakosztálya így összességében két magyar bajnoki bronzéremmel kezdte a 2019-es évet.

Képünkön Szabados Márton a dobogó harmadik fokán piros felsőben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.