Városlista
2019. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2019. Február 09. 11:11, szombat | Helyi sport
Forrás: dunaferrse.hu

Két birkózó bronzérem évnyitásnak

Két birkózó bronzérem évnyitásnak

Februárban két versenyt rendeztek a birkózók részére. Az eseményeken ott voltak a Dunaferr SE sportolói is.

Február első napján rendezték meg Mogyoródon az U23-as korosztály kötöttfogású országos bajnokságát, amelyen közel 80 sportoló lépett szőnyegre. A Dunaferr Sportegyesület négy versenyzővel képviseltette magát, Sipos Attila és Ignácz Viktor nem ért el helyezést, Farkas Zoltán a 92 kg-os súlycsoportban az 5. helyen végzett. Ezen a napon a csapatból Szabados Mártonnak (130 kg) sikerült érmet szereznie. Egy győztes és egy vesztes mérkőzés után a bronzéremért birkózhatott. A küzdelem során tatabányai ellenfelét az első menetben magabiztosan technikai tussal (8-0) győzte le és ezzel bronzérmet szerzett.

Másnap Kaposváron rendezték meg az év első kadet kötöttfogású minősítő versenyét. Sallai Sándor az első mérkőzésén pontozásos vereséget szenvedett, ezt követően ellenfele is kikapott, így Sándor búcsúzott a további küzdelmektől. Angyal Szabolcs az első mérkőzésén sérülést szenvedett, ezután nem tudta folytatni a versenyt.

Ugyanezen a napon és helyszínen rendezték meg az U23-as női országos bajnokságot. Az eseményen két lány képviselte a Dunaferr SE színeit. Horváth Alexandra két vereséget követően kiesett a versenyből. Potesz Diána 59 kg-ban két győztes és két vesztes mérkőzést követően a dobogó 3. fokára állhatott fel.

A Dunaferr SE birkózó-szakosztálya így összességében két magyar bajnoki bronzéremmel kezdte a 2019-es évet.

Képünkön Szabados Márton a dobogó harmadik fokán piros felsőben.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 16. 08:23, kedd | Helyi sport

Szomorú vég után: \"Nem mindenki tett meg mindent a rájátszásért\"

Gyászol a dunaújvárosi jégkorong. A sportág újkori történetében még nem történt meg az, ami most: az Acélbikák számára már február végén befejeződött a bajnoki szezon, a hétvégén pedig a teljes szezon, leengedték a jeget.

2019. Április 14. 21:17, vasárnap | Helyi sport

Dunaferr öröm, szolnoki bánat - bentmaradtak!

A Dunaferr SE hatalmas csatában, öt szettes meccsen biztosította be bennmaradását az első osztályban.

2019. Április 14. 20:58, vasárnap | Helyi sport

Kiütötték a Hódmezővásárhelyt

A labdarúgó NB III 23. fordulójában a Dunaújváros a sereghajtó Hódmezővásárhely együttesét fogadta, és 6-2-es győzelmet aratott.

2019. Április 14. 20:54, vasárnap | Helyi sport

DKKA: EZ NEM A MI NAPUNK VOLT

Támadásban és védekezésben is elmaradt a remélt jó teljesítmény, így 26-24-es vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Kohász NB I-es női kézilabdacsapata az MTK otthonában.