Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2019. Február 09. 11:11, szombat | Helyi sport
Forrás: dunaferrse.hu

Két birkózó bronzérem évnyitásnak

Két birkózó bronzérem évnyitásnak

Februárban két versenyt rendeztek a birkózók részére. Az eseményeken ott voltak a Dunaferr SE sportolói is.

Február első napján rendezték meg Mogyoródon az U23-as korosztály kötöttfogású országos bajnokságát, amelyen közel 80 sportoló lépett szőnyegre. A Dunaferr Sportegyesület négy versenyzővel képviseltette magát, Sipos Attila és Ignácz Viktor nem ért el helyezést, Farkas Zoltán a 92 kg-os súlycsoportban az 5. helyen végzett. Ezen a napon a csapatból Szabados Mártonnak (130 kg) sikerült érmet szereznie. Egy győztes és egy vesztes mérkőzés után a bronzéremért birkózhatott. A küzdelem során tatabányai ellenfelét az első menetben magabiztosan technikai tussal (8-0) győzte le és ezzel bronzérmet szerzett.

Másnap Kaposváron rendezték meg az év első kadet kötöttfogású minősítő versenyét. Sallai Sándor az első mérkőzésén pontozásos vereséget szenvedett, ezt követően ellenfele is kikapott, így Sándor búcsúzott a további küzdelmektől. Angyal Szabolcs az első mérkőzésén sérülést szenvedett, ezután nem tudta folytatni a versenyt.

Ugyanezen a napon és helyszínen rendezték meg az U23-as női országos bajnokságot. Az eseményen két lány képviselte a Dunaferr SE színeit. Horváth Alexandra két vereséget követően kiesett a versenyből. Potesz Diána 59 kg-ban két győztes és két vesztes mérkőzést követően a dobogó 3. fokára állhatott fel.

A Dunaferr SE birkózó-szakosztálya így összességében két magyar bajnoki bronzéremmel kezdte a 2019-es évet.

Képünkön Szabados Márton a dobogó harmadik fokán piros felsőben.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 08:54, péntek | Helyi sport

Focistának öltözve!

A DLSZ farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat február 23-án szombaton az Arany János Iskola sportcsarnokába. A torna a „Focistának öltözve...” alnevezést kapta.

2019. Február 22. 08:50, péntek | Helyi sport

Búcsúzik a DAB az idei szezontól

Február 22-én, pénteken a Fehérvári Titánok ellen búcsúzik az idei ERSTE Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

2019. Február 19. 19:56, kedd | Helyi sport

Remek hétvége - Szabados Márton bravúrja

Mozgalmas hétvégén jutott túl a Dunaferr SE birkózó-szakosztálya. Három komoly versenyen vettek részt a dunaújvárosiak.

2019. Február 18. 20:05, hétfő | Helyi sport

A Fradi ellen a Magyar Kupában

A Ferencváros csapata lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében.