Városlista
2019. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Október 11. 15:14, csütörtök | PR

Két lépés a Terminál

Két lépés a Terminál

Ferihegyen nem kell kilométereket gyalogolnunk, hogy gyermekünket, rokonunkat elkísérjük a parkolótól a check-in pultig. A Terminál Parkoló igencsak megkönnyíti életünket, ha családtagunk utazik!

Sajnos sokunk gyomra görcsbe rándul, amikor eszünkbe jut a valahol már megélt, végeláthatatlan repülőtéri gyalogtúra. Ha egy szerettünket kísérjük ki repülőjáratához, vagy éppen azt várjuk, hogy végre megérkezzen, a parkolótól terminálépületig való eljutás megkeseríti az amúgy is nehéz búcsút, vagy bosszantóan hosszúra nyújtja a várokozást. Szerencsére Ferihegyen másképp mennek a dolgok – legyünk szemfülesek, és használjuk ki a reptér infrastruktúrájában rejlő lehetőségeket!

Ennél közelebb már nem is lehetne

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hatalmas parkolói minden élethelyzetnek és költségvetésnek megfelelnek, térfigyelő kamerarendszerei teljes biztonságot garantálnak, illetve számos extra szolgáltatást tesznek elérhetővé a parkoláson túl – miért éppen a családtagjainkat, barátaikat kísérők igényeit ne elégítenék ki teljes mértékben?A terminál előtt parkolva jóval egyszerűbb az élet, hiszen mindössze 25 métert kell megtennünk a fogadócsarnokig és a check-in pultokig. A ki- és beszállás idejére kialakított Terminál Parkoló 771 kiemelt hellyel rendelkezik, melyek közvetlenül a terminál előtt, az érkezési és indulási szinteken helyezkednek el.

Sokkal olcsóbb, mint gondolnánk!

Sajnos még mindig kísért a szuperdrága reptéri parkolás réme, pedig a légi kikötőben egyáltalán nem találkozunk ijesztő árakkal. Leggazdaságosabbak természetesen a termináltól távolabb eső zónák – mint például a Holiday Plus vagy a Holiday Parkolók –, azonban a Terminál Parkolóban sem szükséges mélyen a zsebünkbe nyúlni: akár már 300 Ft parkolási díjért is élvezhetjük a kiemelt parkolóhely előnyeit.

Ráadásul a parkoló az üzleti utasoknak, a városlátogatásra vagy hosszú hétvégére utazóknak is ideális választás, hiszen a napi díj is igen kedvező. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér honlapján található online kalkulátorral pár kattintással kiszámolhatjuk a várható költségeket – azonban megéri körülnézni, és az aktuális kedvezményekről, csomagajánlatokról tájékozódni.

Utolsó pillanatban derül ki, hogy rokonunkat mégis nekünk kell kivinnünk a reptérre? Semmi gond, a parkolóhely foglalással ráérünk út közben foglalkozni. A bud.hu-n online lefoglalhatjuk parkolóhelyünket, akár pár perccel érkezésünk előtt. Így akár még egy finom kávéra is beülhetünk indulás vagy érkezés előtt. Cappuccino legyen, vagy ristretto?

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 11. 17:18, hétfő | PR

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Nyelviskola és tanár közös célja, hogy minél több diák tegyen sikeres vizsgát. Ám ez csak akkor lehetséges, ha a rendszert kiválóan ismerő szakértők készítik fel, majd vizsgáztatják a tanulókat.