Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Március 20. 10:57, vasárnap | Helyi
Forrás: Pálhalma SE

Két büntető, súlyos sérülés-Pálhalmai vereség

Két büntető, súlyos sérülés-Pálhalmai vereség

Balszerencsés mérkőzést játszott a Pálhalma a Pénzügyőr vendégeként. Két büntető és egy súlyos sérülés sújtotta a csapatot, így nem is lehetett más a vége, mint vereség.

A Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE labdarúgó csapata szombaton délután a Pénzügyőrhöz látogatott. A csapat játékosai szerették volna elfelejteni a múlt heti, Mór elleni hazai vereséget, és megmutatni, hogy csak egy kis kisiklás volt a pőontveszteség.

A találkozót nagyon jólkezdte a Pálhalma, hiszen már a 7. percben megszerezte a vezető gólt Kerek Norbert révén (0-1). A Pénzügyőr csak pontrúgással próbálkozott, kevés sikerrel. A második félidő elején eldönthette volna a mérkőzést a vendég együttes, három 100%-os ziccert hibázta Sztanóék. Az 52. percben kényszerű cserét kellett végrehajtani Nagy Zoltán vezetőedzőnek, Huber Balázs az ellenféllel ütközve súlyos sérülést szenvedett, amit a játékvezető még egy sárga lappal sem büntetett. A 65. percben szöglethez jutottak a hazaiak, ahol egy keveredés közben a partjelző intésére büntetőt ítélt a játékvezető! A tizenegyest Szikes Péter értékesítette (1-1). Nem sokkal később a hazai csapat előre vágott labdája a 16-oson belülre pattant, amit Vörös Tibor a kapuból kifutva a levegőben elütve szabadított fel. A felszabadítás közben a játékvezető büntetőt ítélt, mivel a 16-oson belül a levegőben a hazaiak támadójával ütközött a kapus. Szikes Péter is meglepődött,de értékesítette a hazaiak második büntetőjét, és ezzel beállította a végeredményt (2-1). Furcsa körülmények között vereséget szenvedett a Pálhalma…

Sérülés: Huber Balázs súlyos arccsonttörést és szemöldökcsonttörést szenvedett. Hétfőn a budapesti Szent János kórházban műtik meg.

Mielőbbi jobbulást kívánuk!

Nagy Zoltán vezetőedző: Furcsállom, hogy súlyos testi sérülést okoztak egy játékosnak és nincs semmilyen következmény! A mérkőzést Mi veszítettük el, hiszen a 2. félidőben pontot tehettünk volna a mérkőzésre. Azt viszont, hogy két ilyen büntetőt kaptunk, úgy gondolom, nem kell különösebben magyarázni!

Pénzügyőr SE - Dunaújváros PASE 2 - 1 (0 - 1)
DPASE: Vörös Tibor -Szabó Gergő, Sztanó Miklós, Dudás Péter, Cséza Ferenc- Rottman Sándor, Berényi Balázs, Márki Dénes, Pénzes Balázs- Huber Balázs, Kerek Norbert
Csere: 52. perc Rottman Sándor helyett Bartha Tibor, 76. perc Huber Balázs helyett Nagy Dániel
Gólszerző: Kerek Norbert 7. perc, illetve: Szikes Péter 65. perc és 82. perc.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.