Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Augusztus 16. 23:04, csütörtök | Helyi

Ki képviseli Dunaújvárost?

Ki képviseli Dunaújvárost?

Dunaújváros képviseletéről tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor polgármester és dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos.


Már néhány hete feltettem a kérdést, hogyan és miképp tudja segíteni városunk fejlődését Pintér Tamás? De hát, ahogy a híreket hallgatom, valószínűleg az atomjaira hulló Jobbik és a saját karrierje jobban foglalkoztatja, mint városunk képviselete. Jó lenne, ha arról is beszámolna, hogy az elmúlt közel 130 napja alatt mit tett városunkért és a választókerülete többi településéért- - hangsúlyozta a polgármester. Majd hozzátette, hogy akormánnyal kötött Modern Városok Programnak köszönhetően és más sikeres pályázat eredményeképpen szerencsére városunk fejlődése töretlen.

Nem sokára átadák a Radari sporttelepet is, valamint bejelentették a régi hatostól Mezőfalváig tartó út rekonstrukcióját. . Dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos azt is bejelentette, hogy folyamatban van a 8-as számú gyorsforgalmi út tervezésére kiírt pályázat is. Balatonvilágos előtt már épül a rácsatlakozási pontot. Jó hírekkel szolgált a miniszterelnöki biztos a Fabó Éva Sportuszoda felújításáról is, a támogatói okirat elkészült, minden a terv szerint halad. Számos környékbeli település is szépen fejlődik. Iváncsán a napokban adnak át egy 110 millió forintos támogatásnak köszönhetően egy műfűves pályát, egy kondiparkot, és megújul a piac is. De sikerült támogatást szerezni az iváncsai és az adonyi járda-felújításhoz is. Az előbbihez 8,5 millió forintot, az utóbbinál 10,5 millió forintot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.