Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 16. 01:03, hétfő | Helyi

Királylányok mellé királyfiak

Királylányok mellé királyfiak

A szalagavatókon a végzős lányok, úgy néznek ki a gyönyörű ruháikban, szenzációs frizurákkal, mint a királylányok, ám ne felejtsük el, hogy egy valódi királylányhoz igazi királyfi illik.

Az öltönyvásárlás nem egy évre és egy alkalomra szól, hiszen ebben fog érettségizni, felvételizni, állásinterjúra menni a fiatalember, éppen ezért kellő körültekintéssel fogjunk a kiválasztásába. Megkérdeztük Balogh Amandát, a Vasmű úti Amanda Szalon tulajdonosát, hogyan válasszunk öltönyt:
- A legfontosabb, hogy a viselője jól érezze benne magát. Ha nem jó méretet választunk, mert majd úgy is belenő, esetlen lenné válik a viselője, és rosszul is érzi magát – magyarázza. - Ideális esetben a zakó ujjának a kézfejcsontig kell érnie. Az ujjának olyan hosszúnak kell lennie, hogy az ing kb. egy centire látható legyen. A zakónak mindig a fenék alsó ívéig kell érni. A nadrág hossza akkor jó, ha hajtókája enyhén megtörik, és ezzel együtt épp csak eléri a cipőjét.
- És ha tényleg nő még a viselője?
- Ideiglenes felhajtásokkal ezen is tudunk segíteni , de ne feledjük, öt év múlva már az öltönyökből is más divat lesz.
- Mire kell még figyelnünk?
- A méret után az anyagválasztás a legfontosabb. A műszálas öltönyök, nem csupán kényelmetlenek, de látszik is rajtuk, hogy gyenge minőségűek. Ráadásul a legtöbb esetben éppen csak alig olcsóbbak, mint a döntően gyapjú tartalmú társaik. Felejtsük el a téglahátú zakókat, az enyhén karcsúsított fazon, még a kicsit testesebb uraknak is jól áll. A fekete színű mellett igazán elegáns tud lenni egy sötétszürke, sötétkék, esetleg önmagábankockázott anyagú öltöny is. A kézzel tűzött hajtókák, a különleges bélések, egy-egy apró díszgomb izgalmassá teszi viselőjét, hátha még egy díszzsebkendővel vagy egy csokornyakkendővel ki is egészíti, ellenállhatatlanná is válik.
- Eddig rendben van, de ami ilyen, az biztos nagyon drága?
- Mi közvetlenül a külföldi gyártóktól tudjuk beszerezni az öltönyeinket, így egy átlagos keringős ruha bérlési díjának az áráért már tudunk venni 80 százalékban gyapjút tartalmazó elegáns öltönyt fiúnknak. Az a célunk, hogy az öltöny úgy álljon a férfin, mintha ráöntötték volna!

Bejelentkezés:
(25) 408 813
Vasmű út

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.