Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. November 06. 17:27, szombat | Helyi
Forrás: Dab.Docler

KO a Fradinak!

KO a Fradinak!

Nagyszerű játékkal fölényes győzelmet aratott a Dab.Docler jogkorong csapata a Ferencváros ellen a MOL Liga pénteki játéknapján. A 11-3 arányú siker önmagáért beszél!

Nagyon jó szériában vannak az Acélbikák, sorozatban negyedik mérkőzésüket nyerték hazai pályán J. P. MacCallum tanítványai. A Csíkszereda elleni siker után bizakodva várták az újvárosi drukkerek a fővárosi zöld-fehéreket, és nem is kellett csalódnia az összecsapáson a kilátogató szép számú szurkolóseregnek. Jól indult a találkozó a dunaújvárosi játékosok szempontjából, az összecsapás elején rögtön Metcalfe találatával sikerült megszerezni a vezetést. Az első harmadban még egyenlíteni tudott az FTC, de McSweyn gólja után már előnnyel vonulhattak a hazaiak pihenőre. (2-1)

A második harmadban beindult a dunaújvárosi henger, és Azari vezetésével folyamatosan növelni tudták az előnyüket. A szünetre már öt találat (7-2) volt a különbség, így az utolsó játékrész már csak formalitásnak tűnt. A befejező harmadban további négy találattal sikerült megterhelni a Ferencváros hálóját, és így a végeredmény 11-3 arányú, kiütéses dunaújvárosi győzelem lett. Folytatás vasárnap, a fehérvár farmcsapata ellen.

Dab.Docler – FTC 11-3 (2-1, 5-1, 4-1)

Dab.Docler: Lindström, Hegyi (2), Pozsgai (2), Metcalfe 2 (3), MacSweyn 4 (1), Magosi (5), Martinka, Varga 2 (1), Azari 1 (1), Pavuk, Virág 1, Lencsés, Kiss D., Papp V. 1, Galanisz (3), Kiss Á. (1), Szilassy. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.