Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Szeptember 25. 01:13, péntek | Helyi sport

Komoly pofon Debrecenben

Komoly pofon Debrecenben

Ezúttal alaposan elrontotta a második félidőt együttesünk, mely 26-24-es vereséget szenvedett a hétvégén Debrecen vendégeként.

Ezúttal alaposan elrontotta a második félidőt együttesünk, mely 26-24-es vereséget szenvedett a Debrecen vendégeként.

A negyedik bajnoki fordulóban lépett pályára ma este hét órától csapatunk, mely ezúttal Debrecenbe látogatott. A szezon eddigi legnehezebb mérkőzése várt együttesünkre, melytől hatvan percen keresztül tartó odafigyelést és fegyelmezett játékot remélt Mátéfi Eszter vezetőedző.

A szezon eddigi legnehezebb mérkőzése várt együttesünkre, melytől hatvan percen keresztül tartó odafigyelést és fegyelmezett játékot remélt Mátéfi Eszter vezetőedző.

A kezdés mindenesetre igazolta a dunaújvárosi szakvezető elvárásait, hiszen hamar előnybe került együttesünk, mely az ötödik perchez érve már két góllal állt jobban ellenfelénél, s a Kohász játékosai akkor sem estek kétségbe, mikor Takács Dusmáta kiállítása alatt egalizált a házigazda (3-3). Miután kiegészült, újra magához ragadta az irányítást a DKKA, mely sorozatban három gólt szerezve húzott el a debreceniektől, akik kénytelenek voltak időt is kérni, mert egyáltalán nem úgy alakult a meccs, ahogy azt eltervezték (3-6). A nagy iramban sok hiba csúszott mindkét együttes játékába, de egészen a véghajráig úgy tűnt, hogy uralja a játékot csapatunk, mely a 23. percben négygólosra növelte előnyét (5-9). A hajrában többet kockáztatott a Loki, s ez be is jött a házigazdáknak, mivel az utolsó hat-hét percet négy fával megnyerték a házigazdák, így a szünetre 11-11-es állással vonulhattak a felek.

A térfélcserét követően meg is maradt a debreceniek lendülete, akik 13-12-nél átvették a vezetést, majd amikor a 38. percben már kettőre növelték előnyüket, Mátéfi Eszter kénytelen volt időt kérni (15-13). A pauza azonban nem tett jót együttesünknek, mely támadásban és védekezésben is nagyon sokat hibázott, így mikor a 46. percben már öttel ment a házigazda, ismét magához kellett intenie tanítványait Mátéfi Eszternek (20-15). Nagy hajrába kezdett együttesünk, hogy legalább pontot mentsen, s fokozatosan közelítette is meg ellenfelét, s 23-21-nél már Varga Józsefnek kellett kikérnie idejét. A házigazdákat meg is nyugtatta a kisebb szünet, s innentől már megtartották előnyüket, s végül 26-24-es győzelmet arattak.

DVSC-TVP – DKKA 26-24 (11-11)
DKKA: Oguntoye, Azari 2, Kovács A. 7, Szalai B. 3, Takács D. 1, Triscsuk 2, Vincze 2. Csere: Takács B. 2, Bulath 5, Nick, Ferenczy. Vezetőedző: Mátéfi Eszter.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: