Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 18. 20:35, csütörtök | Belföld
Forrás: Dunaferr SE, fotó: jegytarfik.hu

Komoly szabályok a birkózó-világbajnokságon a szurkolók számára

Komoly szabályok a birkózó-világbajnokságon a szurkolók számára

A Magyar Birkózó Szövetségtől kapott információ alapján a budapesti birkózó-világbajnoksággal kapcsolatban az alábbiakról küldött tájékoztatást a Dunaferr SE.

Az arénába nem lehet ételt, italt bevinni, bent a büfében csak kártyával lehet fizetni! (Bankkártyával vagy a helyszínen automatából a helyi személyzet segítségével vásárolt bankkártyával, amelynek költsége 900 Ft).

Napközben ki lehet menni a sportarénából, de a kilépéskor mindenkinek kapnia kell napi karszalagot. Karszalag nélkül senkit sem fognak visszaengedni.

A világbajnokság a Papp László Budapest Sportarénában lesz október 20. és 28. között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -