Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. Május 31. 09:10, kedd | Helyi

Körözöttek napja

Körözöttek napja

Ercsi, Fő úton igazoltattak a rendőrök egy fiatal lányt hétfőn délelőtt. Ellenőrzése során kiderült, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözést adott ki ellene eltűnés miatt, mert március 31-én kivonta magát az intézeti neve

Este fél hétkor érkezett a bejelentés arról, hogy a dunaújvárosi Idősek Otthonából egy 71 éves férfi engedély nélkül eltávozott, és megjelent Dunaújváros, Tavasz utcai volt lakcímén.

A bejelentést követően a járőrök azonnal a megadott címre mentek, ahonnan az idős férfit biztonsági intézkedés keretében visszaszállították az otthonba.

Egy 34 éves beloianniszi férfivel szemben intézkedtek a járőrök késő este lakásán. A személy ellen ugyanis a Fejér Megyei Bíróság BV Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A férfit így a rendőrök elfogták, majd előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra.

Két 17 éves eltűnt lány és egy 48 éves körözött férfi is rendőrkézre került tegnap késő este.

Az egyik lány – aki a Sárbogárdi Gyermekotthon lakója – engedély nélkül távozott el az intézetből még május 07-én. A rendőröknek információja volt arról, hogy szülei dunaújvárosi címén tartózkodhat, amit tegnap leellenőriztek, és meg is találták a lányt, illetve az édesapját is, aki ellen a Fejér Megyei Bíróság BV Csoportjának elfogatóparancsa volt érvényben április 21-e óta, mert nem kezdte meg jogerősen kiszabott börtönbüntetését. A lakásban rajtuk kívül még ott volt egy másik 17 éves lány is, akiről kiderült, hogy szintén körözés alatt áll. Ő az Előszállási Gyermekotthonból szökött meg május 20-án.

Az ellenőrzéseket követően a lányokat és a férfit is a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Ott a fiatalkorúakat meghallgatták, majd a gyermekotthonok nevelőinek átadták őket, míg az apát a Pálhalmai BV Intézet Sándorházai Alegységébe szállították.

Németh - Kész Mónika r. szds.

FM RFK szóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.