Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Július 04. 15:04, hétfő | Helyi

KÖSZ, Hankook!

KÖSZ, Hankook!

Megkezdődnek a felújítási munkálatok a tűzoltóállomáson - tudatta a Hankook Tire Magyarország Kft. vezetése.

Június végére lezárult a „KÖSZ, Hankook!” második előkészítő fázisa is. Minden eszköz az önkéntesek rendelkezésére áll, hogy július 10-én a városszépítő program keretein belül megkezdhessék a tűzoltóállomás rendbetételét.

A Hankook Tire Magyarország Kft. július 10-én, vasárnap délután 13 és 17 óra között várja az önkénteseket a Tűzoltó út 1. szám alatt, hogy megkezdjék az 1950-es években épült állomáson a felújítási munkálatokat. Első körben a bontásra, csiszolásra, és festésre fognak sort keríteni, melyhez az alapanyagokat a Hankook biztosítja.

Eredményes volt a tűzoltók kampánya, rengetegen jelentkeztek önkéntesként a tűzoltóság felújítására. Akik szeretnének segíteni, de most nem tudnak vasárnap részt venni a munkálatokban, ők se csüggedjenek: a Hankook Kommunikációs osztálya e-mailben értesíti őket a következő időpontról. Azok pedig, akik még nem regisztrálnak, de szeretnének segíteni a felújításban július 7.-ig jelezhetik részvételi szándékukat abence.boda@hankooktire.com e-mail címen. Kiemelten fontos, hogy a középiskolások az önkéntes munkájuk idejét elszámoltathatják közösségi szolgálatként, erről a szervezők igazolást adnak.

"Örömmel tölt el minket, hogy az emberek fontosnak érzik, hogy segítsenek. A tűzoltók nap mint nap nekünk, értünk dolgoznak, így ez a program kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megháláljuk áldozatos munkájukat” – hagsúlyozta Lee Sang IL, a Hankook Tire Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Hankook "KÖSZ, Hankook" programjának célja, hogy élhetőbbé, jobbá tegye Dunaújvárost. Hamarosan megkezdődnek az "Edzés a szabadban" fantázianevű program munkálatai is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.