Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Július 25. 10:00, kedd | Helyi

Kreatív céges ajándék

Kreatív céges ajándék

Ha reklámajándékok kerülnek témába, akkor rendszerint olyan dolgokra gondolunk, amit akár üzleti partnereink számára adunk egy-egy alkalomból.

Több olyan alkalomra is sor kerülhet az évben, amikor olyan személyes ajándékokkal kedveskedhetünk partnereknek, amelyek emlékezetesek és egyediek és amelyek segítségével cégünkről is jó kép alakulhat ki. Ezek a kreatív ajándékok üzenetet hordoznak, azt, hogy odafigyelünk ügyfeleink igényeire és a jövőben is számítunk az együttműködésre, így fontos, hogy az ajándék jó minőséget képviseljen. Sokféle tényező játszhat szerepet abban, hogy milyen darabot választunk ügyfeleink számára.

Olyan terméket is választhatunk, amely valamilyen hobbi vagy szabadidős tevékenységet céloz meg. Az olyan darabok, amelyeket irodában használnak fel, örök klasszikusok maradnak. Gondoljunk csak egy földgömb alakú papírnehezékre, vagy egy esztétikus üvegórára, amely igazi minőséget is képvisel. Azokat, akik munkájuk során gyakran utaznak, szintén jól célzott kedvességgel lephetjük meg. Egy pilótatáska vagy divatos utazó bőrönd garantáltan jó választás lehet. Az együttműködést és annak évfordulóját is megünnepelhetjük, ennek okán a jól célzott ajándék elengedhetetlenné válik. Nem csak céges születésnap alkalmával adhatunk ajándékot, de karácsony alkalmából is, amely még meghittebb hangulatot kölcsönöz.

Az üzleti együttműködéseket tekintve nehéz eldönteni egy-egy partnerről, hogy milyen ajándék az, amivel nem lőhetünk mellé, de ha több lehetőséget is latba vetünk, akár a cég közösségi oldalát is szemügyre vesszük, vagy közös ismerősöknél érdeklődünk, könnyen lehet, hogy megtaláljuk a leginkább alkalomhoz illő ajándékot. Ügyeljünk arra, hogy pontosan milyen üzenetet közvetítsen egy-egy ajándék, és jól járjuk körbe pontosan ki az, akit meg szeretnénk lepni. Ha ezeket a módszerek nem bevethetőek, akkor sem szabad csüggedni, hiszen a választék rendkívül széles. A minőségi elektronikai termékekért nem csak a férfiak rajonganak, de a lakáskategóriás eszközöket is számba vehetjük. Könnyedén megtérülhet, ha egy magasabb árkategória mellett döntünk, hosszútávon az üzleti kapcsolatok és a céges image kialakulásában is sokat segíthetnek ezek az apró kedvességek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.