Városlista
2019. február 23, szombat - Alfréd

Hírek

2019. Február 11. 17:15, hétfő | PR

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Az online áruházak hatalmas mértékben könnyítik meg életünket. Időt és energiát, valamint pénzt spórolhatunk meg azzal, ha néhány kattintással lámpa webshopból rendeljük meg a kiválasztott darabokat.

Ha besétálunk egy-egy lakberendezési áruházba és végig nézzük a világítás osztály lámpakínálatát, könnyen előfordulhat, hogy feladjuk a küzdelmet, hogy megtaláljuk azokat a darabokat, amelyek a mi otthonunkba illenek. Bár árban nagy a szórás, találunk olcsóbb és nagyon drága darabokat, a kínálatot sokszor szűkösnek érezhetjük.

A webshop előnyei

Ezzel szemben egy online lámpabolt kínálata óriási. Több ezer lámpa szerepel a webshopban, ami elsőre ijesztőnek tűnhet, de nem kell mindent átnéznünk ahhoz, hogy a nekünk leginkább tetsző lámpákat kiválaszthassuk.

Úgy nézzük át egy lámpa webáruház választékát, hogy megismerjük a termékkategóriákat. Ez segít nekünk eligazodni abban, hogy mit hol keressünk. A kategóriákon belül lehetnek alkategóriák is a még precízebb kereshetőség érdekében. Az Elter Világítás kínál kültéri lámpákat és beltéri lámpákat, fényforrásokat, de a menürendszerüknek köszönhetően kereshetünk a lámpatípusokon kívül az adott helyiségekhez ajánlott lámpák között is.

Szűrjünk!

Ha például tudjuk, hogy a hálószobába keresünk lámpát, és tudjuk azt is, hogy milyen színben vagy anyagban gondolkodunk, akkor bátran állítsuk be a keresésnél szűrőket, így csak azokat a találatokat végig néznünk, amelyek megfelelnek a mi keresési feltételeinknek.

Természetesen lehetőségünk van egy adott gyártó termékeire rákeresnünk, ez segítség akkor, ha már tudjuk egységesen ezekre a típusú lámpákra lesz szükségünk a lakberendezés során.

Vannak csillárok, függesztékek, mennyezeti lámpák, állólámpák, asztali lámpák, fali lámpák, beépíthető lámpák és gyermeklámpák is, ha nem helyiség alapján keressük
őket.Házhozszállítás és garancia

Sokan tartanak attól, hogy mikor és milyen állapotban érkeznek meg a megrendelt termékek. A titok, hogy megbízható helyről kell rendelni. Olvassuk el a tájékoztatókat, hogy tisztában legyünk a jogainkkal, tudjuk, hogy mi a házhozszállítás folyamata, hogyan érvényesíthetjük a garanciát. Mert természetesen a garancia ugyanúgy érvényes akkor is, ha online lámpaboltból vásárolunk, mintha egy szaküzletbe mennénk be.

A házhozszállítás a legtöbb esetben egy bizonyos összeg felett ingyenes szokott lenni, tehát ezzel is tudunk benzint spórolni, és nem ritkák az akciók sem. Egy-egy darabra sokkal olcsóbban is szert tehetünk, ha figyeljük a kedvezményeket. Ha bármi kérdés merül fel bennünk, hívjuk fel az ügyfélszolgálatot, vagy írjunk e-mailt. Kérdezni ér, főleg, ha egy nagyobb összeget szeretnénk elkölteni a lámpa webáruházban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 11. 17:18, hétfő | PR

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Nyelviskola és tanár közös célja, hogy minél több diák tegyen sikeres vizsgát. Ám ez csak akkor lehetséges, ha a rendszert kiválóan ismerő szakértők készítik fel, majd vizsgáztatják a tanulókat.

2019. Február 11. 17:13, hétfő | PR

Így lehet egységes a fürdőszobánk

A fürdőszoba stílusa és berendezése sokat elárul annak tulajdonosáról. Törekedjünk arra, hogy minél egységesebb, letisztultabb legyen, hogy valódi kikapcsolódás lehessen az ott töltött idő.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.