Városlista
2018. március 20, kedd - Klaudia, Alexandra

Hírek

2017. Október 12. 01:33, csütörtök | Helyi

Legyél te is tűzoltó

Legyél te is tűzoltó

Beosztott tűzoltó munkakörre hirdet felvételt Székesfehérvárra és Sárbogárdra a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Minden érdeklődő jelentkezését várják, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. A felvételi eljárás első lépése a fizikai felmérő sikeres teljesítése, amelyet Székesfehérváron november 3-án, Sárbogárdon pedig előzetes egyeztetés alapján tartanak. A hivatásos állományba vétel feltétele a 18. életév betöltése, a büntetlen és kifogástalan életvitel, cselekvőképesség, magyar állampolgárság, legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi), valamint a fizikai, egészségügyi és pszichikai alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés. Emellett úgynevezett kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek. Bővebb információ a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján, a fejer.katasztrofavedelem.hu oldalon olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 15. 21:59, csütörtök | Helyi

Márciusi ünnep

A hagyományokhoz híven városunk a Palotás József alkotásánál tartotta a március 15-i ünnepségét. A Vasas Táncegyüttes színvonalas műsora és Farkas Erik színművész szavai elevenítették fel 1848 eseményeit.

2018. Március 14. 11:01, szerda | Helyi

Húsvéti készülődés a múzeumban

Az Intercisa Múzeum Húsvéti készülődés ˗ családi délután az Intercisa Múzeumban címmel családi programot szervez március 24-én, szombaton 14-18 óráig.

2018. Március 14. 01:56, szerda | Helyi

Miniszter az élményfürdőben

Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztésért felelős miniszter volt ma városunk vendége.

2018. Március 12. 10:31, hétfő | Helyi

Női kézilabda: Hét év - hét kérdés

Hét éve 2011. március elsején jött létre a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia. A múltat szeretnénk felidézni.