Városlista
2018. július 18, szerda - Frigyes

Hírek

2017. Október 12. 01:33, csütörtök | Helyi

Legyél te is tűzoltó

Legyél te is tűzoltó

Beosztott tűzoltó munkakörre hirdet felvételt Székesfehérvárra és Sárbogárdra a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Minden érdeklődő jelentkezését várják, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. A felvételi eljárás első lépése a fizikai felmérő sikeres teljesítése, amelyet Székesfehérváron november 3-án, Sárbogárdon pedig előzetes egyeztetés alapján tartanak. A hivatásos állományba vétel feltétele a 18. életév betöltése, a büntetlen és kifogástalan életvitel, cselekvőképesség, magyar állampolgárság, legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi), valamint a fizikai, egészségügyi és pszichikai alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés. Emellett úgynevezett kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek. Bővebb információ a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján, a fejer.katasztrofavedelem.hu oldalon olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 18. 18:51, szerda | Helyi

Három dunaújvárosi játékos utazott a válogatott edzőtáborába

Vasárnaptól jövő szombatig a törökországi Belekben edzőtáborozik a magyar női kézilabda-válogatott. A kereten három dunaújvárosi játékos található.

2018. Július 18. 08:23, szerda | Helyi

Desszertbemutató - gasztrokalauz

Nosztalgia hangulat és vendégfogadás a perkátai Győry-kastélyban. Francia és portugál vendégek is érkeztek.

2018. Július 18. 08:05, szerda | Helyi

Parlagfűveszély - észnél lenni!

Több helyen megjelent a levegőben a parlagfű és az üröm virágpora - közölte az Országos Közegészségügyi Intézet kedden a Facebook-oldalán. Azt ajánlják, hogy a parlagfűre érzékeny allergiások keressék fel kezelőorvosukat.

2018. Július 17. 22:25, kedd | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés

Hat megyében irtják a szúnyogokat a héten - tájékoztatott az országos gyérítési programért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.