Városlista
2017. október 17, kedd - Hedvig

Hírek

2017. Október 12. 01:33, csütörtök | Helyi

Legyél te is tűzoltó

Legyél te is tűzoltó

Beosztott tűzoltó munkakörre hirdet felvételt Székesfehérvárra és Sárbogárdra a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Minden érdeklődő jelentkezését várják, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. A felvételi eljárás első lépése a fizikai felmérő sikeres teljesítése, amelyet Székesfehérváron november 3-án, Sárbogárdon pedig előzetes egyeztetés alapján tartanak. A hivatásos állományba vétel feltétele a 18. életév betöltése, a büntetlen és kifogástalan életvitel, cselekvőképesség, magyar állampolgárság, legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi), valamint a fizikai, egészségügyi és pszichikai alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés. Emellett úgynevezett kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek. Bővebb információ a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján, a fejer.katasztrofavedelem.hu oldalon olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2017. Október 16. 13:53, hétfő | Helyi

Csütörtökön közgyűlés – rendhagyó kezdettel

Székesfehérvár mellett tesz városunk támogató szándéknyilatkozatot, majd további 46 napirendi pontot tárgyal nyílt ülésen és hármat zárt ajtók mögött a testület.

2017. Október 16. 01:14, hétfő | Helyi

Végére biztos győzelem

A második félidő elején még kétgólos hátrányban volt, de nagyot küzdött, s végül hétgólos, 31-24-es sikert aratott együttesünk a CSM Roman elleni EHF Kupa találkozón.

2017. Október 16. 01:03, hétfő | Helyi

Királylányok mellé királyfiak

A szalagavatókon a végzős lányok, úgy néznek ki a gyönyörű ruháikban, szenzációs frizurákkal, mint a királylányok, ám ne felejtsük el, hogy egy valódi királylányhoz igazi királyfi illik.

2017. Október 16. 00:52, hétfő | Helyi

Tudományos hétre készülnek

A Dunaújvárosi Egyetemen 2017. november 13. és 17. között ismét megrendezik a Tudományos Hét elnevezésű programsorozatot.