Városlista
2017. december 17, vasárnap - Lázár

Hírek

2017. Október 12. 01:33, csütörtök | Helyi

Legyél te is tűzoltó

Legyél te is tűzoltó

Beosztott tűzoltó munkakörre hirdet felvételt Székesfehérvárra és Sárbogárdra a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Minden érdeklődő jelentkezését várják, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. A felvételi eljárás első lépése a fizikai felmérő sikeres teljesítése, amelyet Székesfehérváron november 3-án, Sárbogárdon pedig előzetes egyeztetés alapján tartanak. A hivatásos állományba vétel feltétele a 18. életév betöltése, a büntetlen és kifogástalan életvitel, cselekvőképesség, magyar állampolgárság, legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi), valamint a fizikai, egészségügyi és pszichikai alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés. Emellett úgynevezett kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek. Bővebb információ a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján, a fejer.katasztrofavedelem.hu oldalon olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 20:46, csütörtök | Helyi

Közgyűlés: több karácsonyi köszönet, kevés vita, sok döntés

Köszönetek sora kísérte az idei utolsó közgyűlés kezdetét. A következő felemelő mozzanat a Dunaújváros Egészségéért díjak átadása volt. A döntéseket némelykor jó szándékú érvelés és vita kísérte, befolyásolta-

2017. December 14. 03:45, csütörtök | Helyi

Horváth Tomi a Dal megnyerésére készül

Cserna Gábor polgármester fogadta a Sztárban sztárt nyert Horváth Tamást és feleségét, s tolmácsolta városunk elismerését és ajándékot nyújtott át.

2017. December 13. 01:01, szerda | Helyi

Kilátó lesz a Duna-parton

A leendő kilátó helyén tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor, polgármester Dunaújváros közeljövőben épülő új attrakciójáról.

2017. December 12. 22:03, kedd | Helyi

A 2017. évi közmeghallgatás témái.

Az idei év legfontosabb eredményeit vázolta a polgármester, majd a jövő évi fejlesztések közt kiemelte, hogy a városé immár az élményfürdő, amely várhatóan húsvét hetében próbaüzemmel nyílik meg