Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Január 30. 22:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Magyar Kupa győztes a Dab.Docler

Magyar Kupa győztes a Dab.Docler

A Miskolc legyőzése után a Vasas sem tudta megállítani az Acélbikákat a Magyar Kupa döntőjében, így kupagyőztes a Dab.Docler jégkorong csapata.

A házigazda Jegesmedvék elleni elődöntőbeli győzelem után a Budapesti Vasas várt a Magyar Kupa fináléjában a dunaújvárosi jégkorongozókra. A találkozót a fővárosi együttes kezdte jobban, és Makinen góljával megszerezték a vezetést. A folytatásban J. P. MacCallum vezetőedző gárdája is magához tért, és még az első játékrészben Martinka révén egyenlített. (1-1)

A második játékrészt viszont úgy kezdtük, mint a találkozót, ismét lehetőséget adtak az újvárosi hokisok a Vasasnak, és a piros-kékek Berta találatával ismét átvették a vezetést. Beindult az adok-kapok, előbb Papp egyenlített, majd Fodor ismét a budapestieket jutatta előnyhöz. (2-3) A játékrész hajrája viszont az Acélbikáké volt, Varga először kiegyenlítette az eredményt, majd a gongszó előtt Papp második góljával már a DAB. vezetett. (4-3)

A befejező játékrész első perceit végre nem bekapott góllal kezdték az újvárosiak, sőt MacSweyn tálalta után már két gól volt az előnye az Acélbikáknak. (5-3) A találkozó hátralévő részében okos játékkal megőrizték az előnyt Azariék, és megnyerték a döntőt. Harmadszor is Magyar Kupa győztes a Dab. Docler!

Dab.Docler – Vasas HC 5-3 (1-1, 3-2, 1-0)

Dab.Docler: Sevela, Hegyi (1), Tőkési (1), Metcalfe 1 (2), MacSweyn (1), Azari (1), Varga 1 (1), Martinka 1, Magosi, Galanisz, Virág, Lencsés, Kiss D., Kiss Á., Papp V. 2 (1), Mestyán, Szilassy, Papp Cs., Győri, Jonkl. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.