Városlista
2019. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2019. Május 05. 14:34, vasárnap | Sport
Forrás: fotó: jegkorongszovetseg.hu

Magyarország bennmaradt a divízió I/A-ban

Magyarország bennmaradt a divízió I/A-ban

Szlovénia 9-0-ra kiütötte Litvániát, ezzel eldőlt, hogy a kazah–magyar eredményétől függetlenül válogatottunk az 5. helyen végez a világbajnokságon.

A nap második mérkőzésén a tavaly még a világbajnokság legmagasabb csoportjában játszó két csapat, Dél-Korea és Fehéroroszország találkozóján az ázsiaiak némi meglepetésre legyőzték az elitbe a kazahokkal együtt feljutó egykori szovjet tagállamot. Így az is biztossá vált, hogy a házigazda kazahok megnyerték a csoportot, Litvánia pedig hatodik lett, és kiesett a divízió I/B-be.

A magyar válogatott ma délután 15.30 órai kezdettel játssza le utolsó mérkőzését a vébén, az ellenfél a házigazda Kazahsztán lesz (Sport1).

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 24. 09:12, péntek | Sport

Rally: Örülnék, ha esne!

A hétvégén ismét rali autóba ül Juhász Csabi, mégpedig testvérével, Zsoltival, és neki vág a 12 gyorsot magába foglaló 34. AMTK Velenje Ralinak.

2019. Május 24. 08:06, péntek | Sport

Vizes küzdelem a bikával

Egy nagyon küzdelmes versenyhétvégét zárt a Gender Racing Team Ausztriában a Red Bull Ringen a bajnokság második fordulóján.

2019. Május 24. 05:00, péntek | Sport

Fogasy idei harmadik dobogójára készül

Zsinórban két dobogós helyezést szerzett Fogasy Gergely és Berendi Dávid az idén a Mitropa Kupában. Ezt a sorozatot szeretnék folytatni egy harmadikkal a szlovéniai Velenje Ralin.

2019. Május 22. 09:29, szerda | Sport

Történelmi győzelem a Kakucs Ringen

Interjú Ifj. Nedecki László autóversenyzővel az Euroaszfalt Rallycross OB után, ahol kategória győzelmet szerzett.