Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Október 12. 15:57, szerda | Helyi

Mától távfűtés

Mától távfűtés

Hivatalosan a fűtési szezon október 15-től kezdődik, de helyi rendeletünk szerint, ha a napi középhőmérséklet egy nap 10 fok alá csökken, akkor városunk polgármestere elrendelheti távfűtés bekapcsolását.

Mivel a meteorológiai előrejelzések szerint az elkövetkezendő napokban a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -4 fokig csökken, ezért Pikóné Perjési Irén, a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. ügyvezető-igazgatója Cserna Gáborral, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármesterével egyeztetve úgy döntött, hogy a távfűtést az egész városban október 13-án azaz csütörtökön elindítja.

A rendszer felfűtése néhány órát vesz igénybe, ezért a városlakók türelmét és megértését kérik a hőszolgáltató társaság dolgozói, valamint ezúton is felhívják a korszerűsített távfűtéses lakásban lakókat, hogy a termosztatikus szelepeket legalább egy napon keresztül 5-ös fokozaton tartsák, hogy a szükséges légtelenítés megtörténhessen és a távfűtés hatásfoka megfelelő lehessen.

Bármilyen távfűtéssel kapcsolatos hibát bejelenthetnek a társaság 24 órán keresztül működő ügyfélszolgálatán, az Építők útja 1. szám alatt, illetve a 25/413-622 begin_of_the_skype_highlighting25/413-622end_of_the_skype_highlighting, 411-528, 401-030-as telefonszámokon tehetik meg észrevételeiket.
A fűtés indulásával együtt járó diletáció az eddigi rejtett hibákat előhozhatja, így a hibabejelentések száma az elkövetkezendő napokban jelentősen megnövekedhetnek, ezért a telefonvonalak túlterheltségére kell számítani a bejelentőknek. A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. ezért fogyasztói türelmét és megértését kéri, s igéri, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is a legrövidebb idő alatt igyekeznek a hibákat orvosolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.