Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Október 04. 11:12, kedd | Helyi sport

Veretlen a DAC csapata - újabb győzelmek idegenben

Veretlen a DAC csapata - újabb győzelmek idegenben

A hétvégén a Nagykanizsa otthonában játszott Csermák Gábor együttese - ezúttal is elhozhatták a 2 pontot.

- Nem kezdtük jól a mérkőzést. Jó erőkből álló Nagykanizsa 10-6-ra elhúzott. - kezdte Csermák Gábor az értékelést.
Ám a srácoknak csak egy időkérésre volt szükségük, és egy védekezésváltásra, így az első félidő második részét meg tudták nyerni 10 góllal, a félidőben 13-18 volt az állás.

- A második félidőben fegyelmezett csapatmunkával tovább növeltük előnyünket és biztos győzelmet arattunk. - folytatta a mester.
A győzelmet érő 2 pontot ismét sikerült megszereznie a DAC csapatának, 34-24-es győzelmet aratva a Nagykanizsai Izzó SE csapata ellen.

A juniorok szintén győzelmet arattak, a félidei 15-9-es vezetést sikerült megtartani, illetve tovább növelni, így a végén 24-33-as győzelemmel térhettek haza a fiatalok, és ezzel vezetik a tabellát!

A csapatnak legközelebb október 8-án szurkolhatunk a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A felnőtt csapat 16 órakor, míg a juniorok 18 órakor lépnek pályára a Mecseknádasd csapata ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: