Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. November 24. 10:56, szerda | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Meglepő, de igazságos

Meglepő, de igazságos

Nem várt vereséget szenvedett a Dab.Docler jégkorong csapata Székesfehérváron az Alba Volán farmcsapatától. Amit hosszú ideje építgetett a csapat, azt most sikerült aláásni a dunaújvárosi játékosoknak.

Készült a Volán a megyei rangadóra! Ezt mi sem jelzi jobban, hogy a Volán utánpótlás csapatát ezúttal is megerősítette a nagycsapatban játszókkal. Hat EBEL ligában edzett hazai játékos azonban még nem ok arra, hogy az Acélbikák elveszítsék hét mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatukat, és könnyelműen odaajándékozzák a bajnoki pontokat az ellenfelüknek. A találkozó első percei nem vetítették előre a kínos kudarcot, hiszen J. P. MacCallum játékosai irányították a találkozót, és Tőkési bombájával a vezetést is sikerült megszerezni. A lendület folytatódott az első harmad végéig, hiszen Szilassy szólója után már 0-2 volt az állás.

A második harmadban valami elszakadt, a csapat játéka lélektelenné vált, így pillanatok alatt egyenlíteni tudott a Volán. Még ekkor sem kapcsoltak az újvárosi piros-fehérek, hogy nem elég csak a korcsolyát a pályára küldeni. Tíz perc alatt megfordította az állást a fehérvári fiatal gárda (4-2), és bizony leckét adott a csupa szív játékból a dunaújvárosiaknak. A harmad végére sikerült visszajönni a mérkőzésbe, Azari találatával feljönni egy találatra. A záró harmadban Martinka egyenlített (4-4), és ekkor úgy tűnt visszavehetik a vezetést az Acélbikák. Az utolsó negyedórában azonban csak egy találat született, és azt a Volán ütötte. Győzött tehát a fehérvár 5-4 arányban, a DAB játékosai pedig azon gondolkodhatnak, a hét mérkőzéses nyeretlenségi sorozatot hogy sikerült éppen a kisebbik Volán ellen megszakítaniuk.

Sapa Fehérvár AV19 – Dab.Docler 5-4 (0-2, 4-1, 1-1)

Dab.Docler: Becze, Hegyi, Pozsgai, Matcalfe, MacSweyn, Magosi, Varga (2), Martinka 1, Azari 1, Pavuk, Tőkési 1 (1), Lencsés, Virág (1), Kiss Á., Galanisz, Papp V. (1), Győri, Szilassy 1, Papp Cs. Lindström (kapus) Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.