Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Március 03. 20:23, vasárnap | Helyi sport
Forrás: dseroplabda.hu

Megszorongatta Dunaferr a listavezetőt

Megszorongatta Dunaferr a listavezetőt

A röplabda NB I Liga alapszakaszának hetedik fordulójában öt játszmás küzdelem után pontot rabolt a Dunaferr a MÁV Előre otthonából.

A mai megyei rangadón bravúrra lett volna szüksége a győzelem megszerzéséhez a Dunaferr SE NB I-es csapatának a listavezető MÁV Előre otthonában, de a fiúk úgy utaztak el Székesfehérvárra, hogy azt mindenképpen megpróbálják. A meccs pikantériáját adta, hogy rutinos hazaiak csapatában több Dunaújvárosban nevelkedett játékost találhattunk. Mivel ebben a fordulóban a Dunaferr számáramegfelelően alakultak az eredmények, a harmadik helyét nem fenyegette veszély, viszont mindenképpen jó lett volna a pontszerzés ahhoz, hogy ott tudjanak maradni az élmezőnyben. Sikerült a pontszerzés.

MÁV Előre SC – Dunaferr SE 3-2 (20-25, 23-25, 25-20, 25-15, 15-13)

MÁV Előre SC: Sziládi Dominik Zsolt, Szőke Zoltán, Németh Zsolt, Náhol Gergő, Kaposi Tamás Dániel, Guzmics Richárd, Kholmann Norbert, Cordies Salazar Yanier, Nagy Ákos (Liberó), Takács Milán (Liberó), Damsits László, Stefanovics Krisztián. Vezetőedző: Németh Edmund.

Dunaferr SE: Balázs Bálint, Tomanóczy Bálint, Laczi Dominik, Iván Bence, Csizmadia Tamás Martin, Majoros Balázs, Hatvany Zsolt, Iván Gergő, Mihucz Csaba, Móró Ákos, Sárközi Kálmán (Liberó), Matyiák Árpád. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Fotó: archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből