Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. November 26. 13:40, péntek | Helyi

Megtalálták a zsebében a „buherálás” receptjét…

Megtalálták a zsebében a „buherálás” receptjét…

Biztonsági távfelügyelet vonulós szolgálata betörőt ért tetten csütörtökön éjfél után nem sokkal egy Szabadság úti sörözőben. Megpróbálták visszatartani a behatolót, de egérutat nyert. A riasztásra küldött járőrök a helyszí

A betörés riasztó jelzésére helyszínre vonuló biztonsági szolgálat emberei a sörözőben érték tetten a betörőt. A férfi egy oldalsó kisablakot tört be, úgy jutott az épületbe. A vonuló szolgálat tagja megpróbálta visszatartani, de egy idő után kitört és elszaladt. Időközben értesítette a rendőrség ügyeletét, ahonnan nemsokára megérkezett a segítség. A járőrök a kapucnis férfit a kertváros irányában kezdték keresni, mivel arra szaladt. A Kalamár utcában érték be és fogták el. A férfit visszavitték a betörés helyszínére, ahol a biztonsági szolgálat vonulós munkatársa egyértelműen felismerte benne azt a személyt, akit megelőzően tetten ért az épületben.

Az elfogott, előállított férfi tenyerén friss vágási sérülés volt látható. Nadrágzsebéből előkerült egy cetli, amire három fajta
nyerőautomata kulccsal való „buherálása” volt leírva. A férfi kihallgatása során tagadta, hogy köze lenne a betöréshez. Mindössze annyit mondott, „a Kertvárosban valamiért befogtak, azóta itt vagyok.”

A 25 éves perkátai illetőségű férfi büntetett előéletű. Utolsó büntetéséből ez év november 1-jén kedvezménnyel szabadult.
Nyomozási szakban jelenleg is van vele szemben eljárás. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság előterjesztéssel élt az ügyészség felé a férfi előzetes letartóztatásba helyezésének indítványozására.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.