Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. December 02. 11:04, csütörtök | Helyi

Mélyvízben a vasutasok

Mélyvízben a vasutasok

Az alapszakaszt egy vereséggel zárta a Dunaújvárosi Főiskola női vízilabda csapata, az utolsó fordulóban kaptak ki Primász Ágiék az Egertől. A rájátszás első körében hazai pályán nehezebb kezdés után, magabiztos győzelmet arattak a

Az alapszakasz után ötödik helyén végzett BVSC ellen ugrottak vízbe a Fabó Éva Sportuszodában a Dunaújvárosi Főiskola játékosai tegnap este. A találkozó jól indult hazai szempontból, hiszen Keszthelyi kétszer is megzörgette a vasutascsapat hálóját. A folytatásban azonban magára talált a vendég együttes, és hiába dobta be Keszthelyi a saját és a csapata harmadik találatát, 3-3-nál egyenlítettek a fővárosiak. A második negyed végére Keszthelyi még egyet hozzátett saját góljainak számához, valamint Poszkoli is betalált, így a mérkőzés félidejében 5-4 arányban vezetett a dunaújvárosi gárda.

A hosszú szünet után sokkal erőteljesebben támadó és védekező hazai együttes szállt vízbe, és ennek hamar meg is lett az eredménye. Sorrendben Primász Ágnes, Menczinger és Kovács Dóra is eredményes volt, és mivel nem kapott gólt a csapat, az utolsó negyed előtt el is dőlt a találkozó.(8-4) A befejező játékrészben sorra estek a találatok, látványos gólpárbajt vívott a két gárda, mely végén a Dunaújváros diadalmaskodott 11-6 arányban.

DF-DVCSH-CÉ – BVSC 11-6 (2-1, 3-3, 3-0, 3-2)


DF-DVCSH-CÉ: Kasó, Keszthelyi 4, Menczinger 1, Primász 1, Poszkoli 1, Berta 1, Huszka. Csere: Ács 1, Kovács 1, Polák 1, Pavuk, Papalexisz, Zsámbok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.