Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Június 22. 11:05, péntek | PR

Minőség mindenek előtt

Minőség mindenek előtt

Idén is több sikeres felügyeleti auditon van túl az integrált irányítási rendszerrel rendelkező, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, a Jánosik és Társai Kft.

A több lábon álló és a takarítási szolgáltatásokban piacvezető cég évről-évre növekvő eredményeit épp a szigorú minőségi követelmények következetes ellenőrzésének és betartásának köszönheti. A legújabb szabványok alkalmazásával garantáltan eredményesebb, hatékonyabb munkafolyamatokat és szervezeti kultúrát érnek el. A teljes körű belső átvilágítás májusban zajlott az erre szakosodott külső cégek auditorai által – tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

A felügyeleti audit kiterjedt az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok szerinti minőség és környezetirányítási rendszerre. Ezek a nemzetközileg is elfogadott minőségirányítási rendszerek követelményeinek teljesítését igazoló tanúsítványok megteremtik a vevői bizalmat ezáltal piac- és versenyképességet biztosítanak. A cégnél megtörtént az MSZ 28001 (OHSAS 18001) munkabiztonsági, az ISO 27001-es információ biztonsági és ISO 50001 energiairányítási rendszer auditja is. Ez utóbbi lehetővé teszi az energiahatékonyságot, az energiafelhasználás takarékos mértékét, az energiabiztonság fejlődését. Az energia felhasználás csökkentésével mérsékelhetők az energiaköltségek és az üvegház hatású gázok kibocsátásának mennyisége. Nemrég fejeződött be az AQAP 2110 katonai normatíva szerinti katonai minőségirányítási rendszer auditja is. Ez utóbbi az egyik legszigorúbb tanúsítvány. Ennek megléte feltétele a NATO beszállítói minősítésnek és a részvételnek a rendvédelmi és katonai szervezetek pályázatain.

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 10 milliárd forintot. Az idén is több mint 10 milliárdnyi bevétel forgalmat terveznek. A szigorú minőségi szabályozás, a 6 szabványt integráló irányítási rendszer sikeres auditja az egyik legjobb garancia a megrendelők felé – mondta Jánosik Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat