Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 03. 21:52, kedd | Helyi

Nélküle nem ilyen lenne ez a város, ez a térség …

Nélküle nem ilyen lenne ez a város, ez a térség …

A HÍD Egyesület hívására dr. Szabó Ferenc sírjánál találkoztak tisztelői és az egyesület agjai, hogy elhelyezzék az emlékezés és a hála koszorúját. Rohonczi Sándor egyesületi ügyvivő ott elmondott gondolataiból idézünk:

Tisztelt Egybegyűltek! Akik ma itt állunk dr. Szabó Ferenc síremlékénél sokan, sokfélék vagyunk, de egy dologban megegyezünk: mindannyian tiszteltük és szerettük Őt. Szinte hihetetlen, hogy már több mint négy éve nincs közöttünk. Hiányát ma is érezzük, hiszen most is szükségünk lenne rá.
Azért vagyunk ma itt, hogy a csütörtöki, húsz éves Jubileumi Közgyűlésünk előtt tisztelettel adózzunk alapító elnökünk emléke előtt.
Mi mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ki volt dr. Szabó Ferenc. Tudjuk azt, hogy nélküle nem ilyen lenne ez a város, ez a térség és nélküle talán mi magunk is egx kicsit mások lennénk. … Ő mindig tudta, hogy a vasmű és a város, a város és a térség szerves egységben vannak egymással. … Meggyőződésünk, hogy személyes szerepvállalása nélkül egyesületünk közel sem lenne olyan sikeres és elismert, mint amilyenné húsz év alatt vált. Külön öröm a számunkra, hogy láthatta megvalósulni álmait, a Pentele hidat, az M6-os autópályát, a térségben végrehajtott nagy ipari beruházásokat. … Köszönjük Feri bácsi, hogy itt volt közöttünk. Köszönjük, hogy mintát adott emberségből, tisztességből! Köszönjük, hogy társai lehettünk közös céljaink megvalósításában. Ígérjük, hogy az Öntől tanultak szerint dolgozunk tovább!

Emlékét megőrizzük.

A „HÍD” Dunaújváros és Környéke Egyesület 2016. május 5-én 17 órától tartja 20 éves jubileumi Közgyűlését a városháza „C”szárnyának emeleti dísztermében

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.