Városlista
2018. október 18, csütörtök - Lukács

Hírek

2018. Február 13. 09:59, kedd | Helyi sport
Forrás: Fotó: acelbikak.net

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Január 26-án megkezdődött a jégkorong Erste Liga felsőházának a küzdelme, amely február 11-én vasárnap befejeződött. a felsőházi meccsek apropóján az infodunaujvaros.hu honlapunk tippelő játékra hívta az Acélbikák drukkereit, a jé

Legutóbb a Dunaújvárosi Acélbikák - Újpest mérkőzés eredményét kellett megtippelni. Az utolsó fordulóban sajnos ismét messze voltak a valóságtól, az 5-0-as DAB-győzelemtől a játékosainak, így ezúttal sem tudunk nyertes hirdetni.. Érdekes, hogy a tippelők közül nagyon sokan úgy gondolták, 6-3-ra nyer a DAB.

A hatfordulós játékunk során Botlik Lívia, Lombos Attila és Németh Gyöngyi nyert egy-egy Corso étterem kedvezmény-kártyát, amely egy alkalommal a Corso étteremben fogyasztott ételek árából tíz százalék kedvezményt ér. A fődíj Németh Gyöngyit illeti, aki az egyetlen telitalálatosunk, ő a MAC Budapest - Dunaújvárosi Acélbikák 5-2-es végeredményét "érezte" meg. A hölgy másodmagával egy ebédre, vagy egy vacsorára a Corso étterem vendége. A győzteseink az étteremben "vehetik át" a nyereményeiket, amiben nagy segítségükrer lesz Bába Attila, kérjük, őt keressék.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 11. 14:22, csütörtök | Helyi sport

Erdélyben az Acélbikák

Október 12-én, pénteken brassói jégen vendégszerepel (17.30) a Dunaújvárosi Acélbikák csapata először az idei ERSTE Liga szezonban. Vasárnap pedig Csíkszeredára látogat a DAB (17.30).

2018. Október 11. 14:12, csütörtök | Helyi sport

Dunaújváros sportélete

Dunaújváros sportéletéről időszakos kiállítás nyílt a József Attila Könyvtárban.

2018. Október 11. 11:30, csütörtök | Helyi sport

Fiatalokkal és egy bronzéremmel

Október 7-én Soroksáron rendezték meg a birkózó fiú kadet szabadfogású és a női országos bajnokságot kétszázhárom indulóval.

2018. Október 10. 18:51, szerda | Helyi sport

LEGYÉL TE IS KOHÁSZ LÁNY!

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia nyílt nappal és próbajátékkal egybekötött toborzót hirdet a 2004-ben, 2005-ben, illetve 2006-ban született korcsoport számára.