Városlista
2018. augusztus 15, szerda - Mária

Hírek

2018. Február 13. 09:59, kedd | Helyi sport
Forrás: Fotó: acelbikak.net

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Január 26-án megkezdődött a jégkorong Erste Liga felsőházának a küzdelme, amely február 11-én vasárnap befejeződött. a felsőházi meccsek apropóján az infodunaujvaros.hu honlapunk tippelő játékra hívta az Acélbikák drukkereit, a jé

Legutóbb a Dunaújvárosi Acélbikák - Újpest mérkőzés eredményét kellett megtippelni. Az utolsó fordulóban sajnos ismét messze voltak a valóságtól, az 5-0-as DAB-győzelemtől a játékosainak, így ezúttal sem tudunk nyertes hirdetni.. Érdekes, hogy a tippelők közül nagyon sokan úgy gondolták, 6-3-ra nyer a DAB.

A hatfordulós játékunk során Botlik Lívia, Lombos Attila és Németh Gyöngyi nyert egy-egy Corso étterem kedvezmény-kártyát, amely egy alkalommal a Corso étteremben fogyasztott ételek árából tíz százalék kedvezményt ér. A fődíj Németh Gyöngyit illeti, aki az egyetlen telitalálatosunk, ő a MAC Budapest - Dunaújvárosi Acélbikák 5-2-es végeredményét "érezte" meg. A hölgy másodmagával egy ebédre, vagy egy vacsorára a Corso étterem vendége. A győzteseink az étteremben "vehetik át" a nyereményeiket, amiben nagy segítségükrer lesz Bába Attila, kérjük, őt keressék.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 30. 21:39, hétfő | Helyi sport

Áder János fogadta a junior kézilabdázó hölgyeket

Áder János köztársasági elnök hétfő este tiszteletvacsorán fogadta a debreceni junior kézilabda-világbajnokságon aranyérmet szerző női válogatott tagjait és segítőit a Sándor-palotában.

2018. Július 29. 16:12, vasárnap | Helyi sport

Női póló: negyedik hely az Európa-bajnokságon

Újjáalakult női vízilabda-válogatottunk a barcelonai Európa-bajnokság bronzmeccsén 12–6-ra kikapott a házigazda Spanyolországtól, így a negyedik helyen végzett.

2018. Július 29. 16:01, vasárnap | Helyi sport

Imre Vilmos vezetésével - irány a vébé!

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia sportigazgatójának, Imre Vilmosnak a vezetésével szerepelt Szlovéniában a junior férfi kézilabda-válogatott a világbajnokságon.

2018. Július 29. 15:32, vasárnap | Helyi sport

DPASE: vereség Ajkán

Újabb felkészülési mérkőzést játszott a Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgócsapata. Ajkán 2-0-ra kikaptak Dobos Barna tanítványai.