Városlista
2018. május 20, vasárnap - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Február 13. 09:59, kedd | Helyi sport
Forrás: Fotó: acelbikak.net

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Január 26-án megkezdődött a jégkorong Erste Liga felsőházának a küzdelme, amely február 11-én vasárnap befejeződött. a felsőházi meccsek apropóján az infodunaujvaros.hu honlapunk tippelő játékra hívta az Acélbikák drukkereit, a jé

Legutóbb a Dunaújvárosi Acélbikák - Újpest mérkőzés eredményét kellett megtippelni. Az utolsó fordulóban sajnos ismét messze voltak a valóságtól, az 5-0-as DAB-győzelemtől a játékosainak, így ezúttal sem tudunk nyertes hirdetni.. Érdekes, hogy a tippelők közül nagyon sokan úgy gondolták, 6-3-ra nyer a DAB.

A hatfordulós játékunk során Botlik Lívia, Lombos Attila és Németh Gyöngyi nyert egy-egy Corso étterem kedvezmény-kártyát, amely egy alkalommal a Corso étteremben fogyasztott ételek árából tíz százalék kedvezményt ér. A fődíj Németh Gyöngyit illeti, aki az egyetlen telitalálatosunk, ő a MAC Budapest - Dunaújvárosi Acélbikák 5-2-es végeredményét "érezte" meg. A hölgy másodmagával egy ebédre, vagy egy vacsorára a Corso étterem vendége. A győzteseink az étteremben "vehetik át" a nyereményeiket, amiben nagy segítségükrer lesz Bába Attila, kérjük, őt keressék.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 18. 21:34, péntek | Helyi sport

Kajak-kenu: megkezdődtek a válogatók

A múlt héten elkezdődött a 2018-as évad a rácalmási ifjúsági válogatott kenusok számára.

2018. Május 18. 21:31, péntek | Helyi sport

Remeklő lábtollazók

Az országos lábtoll-labda diákolimpia országos döntőjét (2003-2006-ban születettek) május 9-10-én Zánkán rendezték meg. Dunaújvárost a Gárdonyi Géza Általános Iskola tizenöt tanulója képviselte - nagyon szép eredményekkel.

2018. Május 18. 20:46, péntek | Helyi sport

Akarat ereje a gyerekosztályért

VII. Akarat Ereje Kupa \"Családi Utazás\" elnevezésű jótékonysági amatőr kispályás labdarúgó-tornát rendez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A jótékonysági kupa időpontja: május 21. hétfő 8. és 19 óra között.

2018. Május 15. 17:28, kedd | Helyi sport

Dunaújvárosé a legjobb futballcsapat

Hét óra leforgása alatt minden díjat begyűjtöttek a dunaújvárosi amatőr játékosok a Magyar Önkormányzatok Focitornáján, amelynek a múlt szombaton a mátyásföldi Ikarus Sportpálya adott otthont.