Városlista
2019. január 18, péntek - Piroska

Hírek

2018. Február 13. 09:59, kedd | Helyi sport
Forrás: Fotó: acelbikak.net

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Január 26-án megkezdődött a jégkorong Erste Liga felsőházának a küzdelme, amely február 11-én vasárnap befejeződött. a felsőházi meccsek apropóján az infodunaujvaros.hu honlapunk tippelő játékra hívta az Acélbikák drukkereit, a jé

Legutóbb a Dunaújvárosi Acélbikák - Újpest mérkőzés eredményét kellett megtippelni. Az utolsó fordulóban sajnos ismét messze voltak a valóságtól, az 5-0-as DAB-győzelemtől a játékosainak, így ezúttal sem tudunk nyertes hirdetni.. Érdekes, hogy a tippelők közül nagyon sokan úgy gondolták, 6-3-ra nyer a DAB.

A hatfordulós játékunk során Botlik Lívia, Lombos Attila és Németh Gyöngyi nyert egy-egy Corso étterem kedvezmény-kártyát, amely egy alkalommal a Corso étteremben fogyasztott ételek árából tíz százalék kedvezményt ér. A fődíj Németh Gyöngyit illeti, aki az egyetlen telitalálatosunk, ő a MAC Budapest - Dunaújvárosi Acélbikák 5-2-es végeredményét "érezte" meg. A hölgy másodmagával egy ebédre, vagy egy vacsorára a Corso étterem vendége. A győzteseink az étteremben "vehetik át" a nyereményeiket, amiben nagy segítségükrer lesz Bába Attila, kérjük, őt keressék.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 13. 15:48, vasárnap | Helyi sport

VERESÉG NAGY KÜZDELEMBEN!

Fordulatos, kemény csatában szenvedett egygólos, 25-24-es vereséget akadémiánk felnőtt csapata a Debrecen elleni hazai bajnokin.

2019. Január 12. 14:28, szombat | Helyi sport

A dunaújvárosi Bodor Péter a legjobb magyar motorcsónak-versenyző

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az idén 59 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

2019. Január 12. 14:10, szombat | Helyi sport

2018 legjobb sportolói: dunaújvárosiakra is lehet szavazni

Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke az M4 Sporton ismertette a listákat. Az MSÚSZ elnöksége és a Magyar Paralimpiai Bizottság 11 kategóriában tízes jelöltlistát állított össze - dunaújvárosiakkal...

2019. Január 12. 10:51, szombat | Helyi sport

Folytatás a Hokiklub ellen

A Hokiklub Budapest ellen folytatja az ERSTE Liga bajnokságát a Dunaújvárosi Acélbikák csapata január 13-án, vasárnap 17 órától hazai jégen.