Városlista
2018. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2018. Február 13. 09:59, kedd | Helyi sport
Forrás: Fotó: acelbikak.net

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Január 26-án megkezdődött a jégkorong Erste Liga felsőházának a küzdelme, amely február 11-én vasárnap befejeződött. a felsőházi meccsek apropóján az infodunaujvaros.hu honlapunk tippelő játékra hívta az Acélbikák drukkereit, a jé

Legutóbb a Dunaújvárosi Acélbikák - Újpest mérkőzés eredményét kellett megtippelni. Az utolsó fordulóban sajnos ismét messze voltak a valóságtól, az 5-0-as DAB-győzelemtől a játékosainak, így ezúttal sem tudunk nyertes hirdetni.. Érdekes, hogy a tippelők közül nagyon sokan úgy gondolták, 6-3-ra nyer a DAB.

A hatfordulós játékunk során Botlik Lívia, Lombos Attila és Németh Gyöngyi nyert egy-egy Corso étterem kedvezmény-kártyát, amely egy alkalommal a Corso étteremben fogyasztott ételek árából tíz százalék kedvezményt ér. A fődíj Németh Gyöngyit illeti, aki az egyetlen telitalálatosunk, ő a MAC Budapest - Dunaújvárosi Acélbikák 5-2-es végeredményét "érezte" meg. A hölgy másodmagával egy ebédre, vagy egy vacsorára a Corso étterem vendége. A győzteseink az étteremben "vehetik át" a nyereményeiket, amiben nagy segítségükrer lesz Bába Attila, kérjük, őt keressék.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 15. 19:48, csütörtök | Helyi sport

A másnaposok győzelme

A Hangover együttesének győzelmével ért véget a hétvégén megrendezett VII. Farsang Kupa az Arany iskola tornatermében. Az esemény mottója: \"Én leszek a Focista...\" volt.

2018. Február 15. 11:17, csütörtök | Helyi sport

A dunaújvárosiak nagy sikerei

Február 10-én a dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános iskolában rendezték meg az idénynyitót lábtoll-labdában. A viadalon a gyermek, a serdülő és az ifjúsági korosztály bizonyíthatták tudásukat a versenyzők.

2018. Február 10. 16:39, szombat | Helyi sport

Én leszek a focista

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat február 11-én vasárnap az Arany János Általános Iskola sportcsarnokába.

2018. Február 10. 14:55, szombat | Helyi sport

Góltotó a Corsóval: utolsó forduló

Január 26-án megkezdődött a jégkorong Erste Liga felsőházának a küzdelme. Ennek apropóján az infodunaujvaros.hu honlapunk tippelő játékra hívta az Acélbikák drukkereit, a jégkorong kedvelőit.