Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2018. Március 11. 09:19, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Fotó: kohaszkezi.hu

Női kézilabda: hét év - hét kérdés

Női kézilabda: hét év - hét kérdés

Hét éve 2011. március elsején jött létre a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia. A múltat szeretnénk felidézni.

Ennek érdekében a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia és az infodunaujvaros.hu játékra hívja a dunaújvárosi csapat szurkolóit Hét év - hét kérdés címmel. A játék első három helyezettje egy-egy, a DKKA játékosai által dedikált pólót, valamint a március 17-ki, szombati 14.30 órakor kezdődő DKKA - Győri Audi ETO KC NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló két belépőt nyer.

Ha játszanai akarsz, ide kattints!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 20:26, csütörtök | Helyi sport

Tovább bővült a birkózók centruma

Ma délután átadták az egykori Kőrösi iskolában a dunaújvárosi Gurics György Birkózó Centrum második ütemét. Több mint kétszáz meghívott volt az eseményen.

2018. Március 21. 18:05, szerda | Helyi sport

Boldog Dózsa iskolások - diákolimpia

A Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola négy német – kompetencia - röplabda tagozatos osztálya vette át a DSE Röplabda Akadémia támogatását Tomanóczy Tibor ügyvezetőtől.

2018. Március 17. 09:11, szombat | Helyi sport

Hét év -hét kérdés: nyertesek

Befejeződött a hétfordulós játékunk, a Hét év - hét kérdés. Hét napon keresztül arra voltunk kíváncsiak, hogy a szurkolók mennyire ismerik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia múltját.

2018. Március 13. 16:16, kedd | Helyi sport

A hölgyek is fociznak az ünnepen

Március 15-én három kispályás labdarúgó-tornát rendez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a Dunaújváros Sportcsarnokban. A X. Acerbis Senior Foci Kupát, a IV. Nemzeti Kupát és a női Carissa Kupát tekinthetik meg a szurkolók. Mindhár