Városlista
2019. február 23, szombat - Alfréd

Hírek

2018. Július 10. 20:38, kedd | Helyi

Nyári szünet helyett közérdekű döntések

Nyári szünet helyett közérdekű döntések

Huszonnégy ügyről tárgyalt, ezek harmadáról döntött, a gazdasási és területfejlesztési bizottság (pl. játszótér felújítások, sporthorgászok támogatása stb.) A többit véleményezte a bizottság, de a 12-i közgyűlés dönt.

Városunk területén 33 játszótér van. Az elvégzett felmérés szerint a játszóeszközök elavultak, nem felelnek meg az uniós szabványnak, esetenként balesetveszélyesek az elvégzett felmérés szerint. A DVG Zrt.. bruttó 9.2 millió forintos árajánlata – amit a bizottság megszavazott – szerint kétszemélyes hintát telepítenek az Ady Endre utcai, a Liszt Ferenc kerti, a Nagy Imre utcai, a Krúdy Gyula sori, a Lajos Király körúti, a Bagolyvári, a Semmelweis udvari, és két hintát a Vörösmarty utcai játszótérre. Négy játszótérre homokozót visznek, több játszótéren állítanak fel csúszdát. Öt helyen mérleghintát, három játszótéren létrás mászókát is telepítenek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 09:02, péntek | Helyi

Kézműves Kincsek Vására

A Munkásművelődési Központban újra Kézműves Kincsek Vásárát rendeznek.

2019. Február 22. 08:44, péntek | Helyi

Uszoda: csak az acélszerkezet marad

Sajtótájékoztatóval egybekötött helyszínbejárást tartott Cserna Gábor Dunaújváros polgármestere a felújítás alatt álló Fabó Éva Sportuszodában.

2019. Február 22. 08:33, péntek | Helyi

Időszakos áramszünet

Szolgáltatásának kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az E.ON.

2019. Február 19. 20:49, kedd | Helyi

Farsangi karnevál a Velencei-tónál

Jelmezes felvonulás, álarckészítés, koncert és táncelőadás is lesz az ötödik alkalommal megrendezendő farsangi karneválon a Fejér megyei Velencén szombaton.