Városlista
2018. november 16, péntek - Ödön

Hírek

2018. Július 10. 20:38, kedd | Helyi

Nyári szünet helyett közérdekű döntések

Nyári szünet helyett közérdekű döntések

Huszonnégy ügyről tárgyalt, ezek harmadáról döntött, a gazdasási és területfejlesztési bizottság (pl. játszótér felújítások, sporthorgászok támogatása stb.) A többit véleményezte a bizottság, de a 12-i közgyűlés dönt.

Városunk területén 33 játszótér van. Az elvégzett felmérés szerint a játszóeszközök elavultak, nem felelnek meg az uniós szabványnak, esetenként balesetveszélyesek az elvégzett felmérés szerint. A DVG Zrt.. bruttó 9.2 millió forintos árajánlata – amit a bizottság megszavazott – szerint kétszemélyes hintát telepítenek az Ady Endre utcai, a Liszt Ferenc kerti, a Nagy Imre utcai, a Krúdy Gyula sori, a Lajos Király körúti, a Bagolyvári, a Semmelweis udvari, és két hintát a Vörösmarty utcai játszótérre. Négy játszótérre homokozót visznek, több játszótéren állítanak fel csúszdát. Öt helyen mérleghintát, három játszótéren létrás mászókát is telepítenek.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

2018. November 15. 18:57, csütörtök | Helyi

Csaknem másfélezer céget megkárosító csalókat ítéltek el Fejérben

Az elsőrendű vádlottat 4 év, a másodrendű vádlottat 2 év 10 hónap börtönre ítélte csütörtökön a másodfokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék.

2018. November 15. 16:59, csütörtök | Helyi

Hosszú, vitatkozós közgyűlés

Közgyűlés két díjazott, új korszerű út kerülővel Paksra, húsz igen városfejlesztésekre, Kísérlet és óriási lehetőség a mi Duna-partunknál!, sportolói támogatások, bölcsődék nyári nyitva tartása kórházi parkolás.

2018. November 15. 13:05, csütörtök | Helyi

Kézművesek vására

Újra jelentkezik a Kézműves Kincsek Vására a dunaújvárosi Munkásművelődési Központban.