Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Március 21. 10:27, hétfő | Helyi

Öblítőt loptak meg tejszínhabot

Öblítőt loptak meg tejszínhabot

A megyei rendőrök vasárnapi munkájában döntő szerepet játszottak a bolti lopások. Hol tejszínhabot, hol öblítót vittek. Mindegyik esetben a tetteseket előállíották, s eljárást indítottak, s majdan a törvény lecsap teljes szigorával

A dunaújvárosi rendőrök vasárnap reggel Dunaújváros, Piac téren vontak ellenőrzés alá egy hajléktalan férfit. Az ellenőrzése során kiderült, hogy a Miskolci Városi Bíróság számvitel rendjének megsértése miatt vele szemben folyamatban lévő bűnügyben elfogatóparancsot adott ki ellene. A körözött férfit így a járőrök előállították a kapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Egy 1690 Ft értékű kézápoló krémet akart fizetés nélkül kivinni egy dunaújvárosi nagyáruházból egy szigetszentmiklósi nő. A biztonsági őrök azonban tetten érték, és értesítették a rendőrséget. A járőrök a nőt előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. Ügyét gyorsított eljárás keretében vizsgálja a kapitányság.

Szintén szabálysértési őrizetbe került az a móri asszony is vasárnap, aki egy móri non-stop üzletből akart eltulajdonítani öblítőt, tejszínhabot, valamint paradicsomot 900 Ft értékben. A lopást azonban a boltvezető megakadályozta, és a történtekről értesítette a móri rendőröket. Így a járőrök a nőt előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.