Városlista
2018. december 17, hétfő - Lázár

Hírek

2018. Október 11. 11:37, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu, fotó: kertduo.hu

Október 15-től kezdődik az ütemezett gallyazás

Október 15-től kezdődik az ütemezett gallyazás

Dunaújváros belterületén, a közép, és kisfeszültségű hálózatunk biztonsági övezete mentén október 15-től kezdődik az ütemezett gallyazás.

Három ütemben zajlanak a munkálatok. Az első ütem Sikló utca, 6.sz főút túloldalán lévő kertes övezetek, Táborállás, Sirály utca északi lakópark környezete, Magyar út. A második ütem Temető utca és környezete, Hegyek alja, Öreghegyi u., Rác templom, Petőfi utca, Arany János utca stb. az Aranyvölgyi úttal bezárólag. Végül a harmadik ütem Újtelep utcáinak területét érinti. A munkálatok várhatóan (az időjárás függvényében) egy hónapig tartanak. A kivitelezést az ÁGVÁGÓ Szolgáltató Kft. végzi. A levágott nyesedéket 2 héten belül elszállítják.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 06. 20:36, csütörtök | Helyi önkormányzati

\"Üdvözlöm Dunaújváros Eredmény-térképén!\" - Dunaújváros fejlődik!

Dunaújváros talpra állását a kormány nyújtotta adósságkonszolidáció indította el, innentől van lehetőségünk saját erőből fejleszteni, pályázati források önrészét kigazdálkodni.

2018. November 15. 08:39, csütörtök | Helyi önkormányzati

Lakossági fórum a településkép védelméről szóló rendelet módosításáról

Dunaújváros főépítésze a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, lakossági fórumot tart.

2018. Október 31. 20:47, szerda | Helyi önkormányzati

PRO CULTURA INTERCISAE díj

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése önkormányzati rendeletével döntött a PRO CULTURA INTERCISAE díj megalapításáról.

2018. Október 30. 20:04, kedd | Helyi önkormányzati

Forgalmi rend változás Dunaújvárosban

Az előző évekhez hasonlóan a Mindenszentek és Halottak napja miatt forgalmi rend változás lesz Dunaújvárosban a köztemető környékén.