Városlista
2018. december 19, szerda - Viola

Hírek

2018. Március 13. 16:36, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu

Önkormányzati megemlékezés az ünnepen

Önkormányzati megemlékezés az ünnepen

A hagyományoknak megfelelően 2018. március 15-én Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata is megemlékezik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján.

A városi rendezvény március 15-én, csütörtökön 9 órakor kezdődik a ’48-as Emlékműnél. A Himnuszt követően a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes felnőtt csoportjának ünnepi műsorát láthatja a közönség (Narrátor: Farkas Erik színművész, koreográfus: Szőke Genovéva és Suplicz Mihály). Ezt követően dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő úr mond ünnepi beszédet, majd a város vezetői, pártok, társadalmi szervezetek, valamint a városi intézmények vezetői helyezik el emlékező koszorúikat. Az ünnep zárásaként felcsendül a Szózat.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 18. 19:02, kedd | Helyi önkormányzati

Ügyfélfogadás - polgármesteri hivatal

A dunaújvárosi polgármesteri hivatal az alábbiakról tájékoztatja ügyfeleit: a munkanap áthelyezések miatt a polgármesteri hivatalban az ügyfélfogadás az alábbiak szerint módosul.

2018. December 06. 20:36, csütörtök | Helyi önkormányzati

\"Üdvözlöm Dunaújváros Eredmény-térképén!\" - Dunaújváros fejlődik!

Dunaújváros talpra állását a kormány nyújtotta adósságkonszolidáció indította el, innentől van lehetőségünk saját erőből fejleszteni, pályázati források önrészét kigazdálkodni.

2018. November 15. 08:39, csütörtök | Helyi önkormányzati

Lakossági fórum a településkép védelméről szóló rendelet módosításáról

Dunaújváros főépítésze a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, lakossági fórumot tart.

2018. Október 31. 20:47, szerda | Helyi önkormányzati

PRO CULTURA INTERCISAE díj

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése önkormányzati rendeletével döntött a PRO CULTURA INTERCISAE díj megalapításáról.