Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Január 31. 09:10, csütörtök | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

Ismét vereség, utolsó hely a tabellán

Ismét vereség, utolsó hely a tabellán

Mivel első két meccsét elveszítette a rájátszásban, győzelmi kényszerben várta a Vienna Capitals II. elleni hazai találkozót a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, melynek muszáj volt három pontot szereznie ahhoz, hogy ne szakadjon

DAB – Vienna Capitals II. 2-4 (1-3, 1-1, 0-0)

DAB: Zahacsernko – Franssila, Lencsés, Iossafov (1), Nagy, Uski 1, Hüffner, Jabornik 1, Dubek (1), Saluga, Török, Erdélyi, Hruby, Azari, Borbás, Németh, Szabó, Barna, Pinczés, Tóth. Vezetőedző: Corey Bricknell.

Vienna Capitals II.: Zimmermann – Saari 1, Satmark, Bauer 1, Grosslercher, Hiltunen, Lakos, Piff, Preiser (1), Ranftl (1), Schlögl 1 (1), Hedberg (1), Posch, Antal (1), Hofer, Kittinger 1, Birnbaum, Wolf, Maxa, Pohl, Rohm. Vezetőedző: Santeri Heiskanen.


Corey Bricknell: - Az első harmadban 8-19 volt a kapura lövések száma az ellenfél javára, egyértelműen jobbak voltak ekkor a vendégek. Ezután egyenlő játék volt. Ugyanaz történt, mint eddig már sokszor, nem játszunk hatvan percet, egy-egy harmadot egyszerűen kihagyunk.

Santeri Heiskanen: - Gyakorlatilag az első harmad végére eldőlt a mérkőzés. Jól kezdtünk, sokat koriztunk, kevés hibával támadtunk. Három vesztes meccs után három pontért jöttünk, és nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt sikerült megszerezni.

A DAB ezzel az utolsó helyre csúcsott az Erste Liga tabelláján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.