Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Augusztus 11. 20:34, csütörtök | Helyi
Forrás: fotó: dh-online

Összefogás már egy kislány életéért is: Kupakokat gyűjthetünk

Összefogás már egy kislány életéért is: Kupakokat gyűjthetünk

István mellett Letícia életéért is összefogásra szólít a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány.

Néhány hír a kínai gyógykezelésen lévő Pecsét Istvántól:

"Levelemmel azért fordulok Hozzátok, mert magyar idő szerint ma (2016.08.11.) 18:45-kor találkozhattok velem közvetett formában az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Továbbiakban is köszönöm szépen, hogy oltalmat adtok, nagyon Hálás vagyok érte.

Külön köszönöm szépen, hogy figyelemmel kíséritek a történetemet, és eljuttatjátok hozzám a jókívánságaitokat, rendkívül jól esik olvasni őket!

Ígérem kitartok és gyógyultan térek vissza Dunaújvárosba!

baráti Üdvözlettel: István
Jó szerencsét!

István gyógyítása mellett egy kislány Letícia gyógyulásáért is összefogásra szólít a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány megújult kuratóriuma. Szabóné Lőrincz Ilona, Kovács Judit, Zsipi Éva, Dr. Bozsits Attila és jómagam, a kuratórium elnökeként, elsőként Pecsét István gyógykezelésének támogatásáról döntöttek, mert az előzetes tervekhez képest további beavatkozásra, speciális gyógyszeres kúrára, célzott kemoterápiára lesz szüksége.

Cserna Gábor polgármester közleményében kijelenti, hogy a gyógykezelés befejezése is legalább olyan fontos, mint annak az elkezdése:
" Nem is lehet kérdés, a Közalapítvány az országos és helyi média bevonásával, számos intézmény és cég megkeresésével, jótékonysági programok szervezésével továbbra is segíti Istvánt, melyhez ez alkalommal is kérem a jószándékú polgárok támogatását! István nem adja fel, ő mutatja számunkra a példát, nekünk is folytatnunk kell a megkezdett munkát!
István kezelése mellett, a három éves beteg kislány, Móna Jázmin Letícia küzdelmében is segíteni szeretne a városi kuratórium.

Első lépésként az édesanya által már elkezdett kupakgyűjtést kívánjuk szervezeti-, és területi szinten is kibontani, hogy minél szélesebb körben, minél hatékonyabban gyűjthessük számára a segítő műanyagokat. Ezzel nemcsak az édesanya terheit szeretnénk csökkenteni, de hosszú távon a Közalapítvány is gondolkozik ilyen jellegű, másokat is segíteni kívánó projektekben. Ennek technikai előkészítését végezzük, és további programokkal szeretnénk a kislány útját segíteni a későbbiekben.

Rövid és hosszú távú célok is szerepelnek terveinkben, gyakorlati megközelítéssel, a helyi, lokálpatrióta közösséget megszólítva, egyúttal számítva az összefogásukra, aktív közalapítványi munkával szeretnénk a közösséget szolgálni, erősíteni!
Nem titkolt célunk, hogy alkalmazkodva a kor kihívásaihoz, egy önálló és interaktív weboldalt is létrehozunk, ezzel lehetőséget teremtve a tágabb nyilvánosság megszólítására, a minél nagyobb mértékű társadalmi összefogásra!

Számítok, számítunk Önökre! Segítsenek adománnyal, javaslattal, szervezői munkával, akár egy jó szóval! Egy város életét nagyban az határozza meg, hogy milyen erővel bírnak közösségei! Mi, dunaújvárosiak erősek vagyunk! Hiszem, hogy legyünk a városban, vagy az ország bármely pontján, összefogással hegyeket tudunk megmozgatni!

Ne feledjék, minden perc, és minden forint számít!
Kérem, adományukat küldjék el a Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550332-00000000 - "Pecsét István javára") vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!


Cserna Gábor
Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.