Városlista
2018. december 12, szerda - Gabriella

Hírek

2018. December 05. 10:10, szerda | Helyi
Forrás: dunaujvaros.hu

Pályaépítési munkák

Pályaépítési munkák

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. december 9-től 2019. február 15-ig Kelenföld – Százhalombatta állomások között pályakarbantartási munkákat végeznek.

Emiatt a Budapest – Székesfehérvár és a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A kizárásra kerülő Kelenföld-Érd felső szakaszon fekvő megállóhelyek a módosuló 700-as jelzésű VOLÁNBUSZ járattal közelíthetők meg. A 700-as vonalcsoport menetrendje kibővül, egyes járatok útvonala ideiglenesen Budafokig meghosszabbításra kerül. A járatok összeköttetést teremtenek Érd alsó, Érd felső, Érdliget és Budatétény vasútállomások között. Az óránként közlekedő pusztaszabolcsi vonatokra Érd felsőn biztosítanak csatlakozást. A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a
MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán
és a www.mavcsoport.hu honlapon.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 12. 10:07, szerda | Helyi

Gastroblues: lemezbemutató és jótékonykodás

Az idén már a 26. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált rendezték meg Pakson. A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is december első hétvégéjén jelent meg az eseményeket megörökítő dvd.

2018. December 11. 09:10, kedd | Helyi

Tisztább levegőt - privatizáció, offshore cég és a tulajdonosváltás

„A Vasműre Dunaújvárosnak szüksége van…Ez azonban nem jelenti azt, hogy a tulajdonosai, a vezetői felelőtlenül kockáztathatják az ott dolgozók, a családtagjaik, a város lakóinak egészségét.

2018. December 11. 08:22, kedd | Helyi

Horváth Jankó egy elégedett zenész

A dunaújvárosi Horváth Jankó igazi zenész családból származik. Már a dédapja hárfaművész volt, édesapja a legendásnak számító Digitál zenekar alapítója, vezetője – amelynek Jankó is tagja.

2018. December 10. 20:58, hétfő | Helyi

Labdarúgók karácsonya - meghívó

A Dunaújváros PASE idén is megrendezi a már hagyományosnak mondható karácsonyi ünnepségét.