Városlista
ma: -3 °C holnap: 5 °C
2015. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2013. Június 22. 22:57, szombat | Bulvár
Forrás: InfoVáros | TV2

A Miss Universe Hungary címet Kárpáti Rebeka nyerte

 A Miss Universe Hungary címet Kárpáti Rebeka nyerte

Nemcsak a közönségtől kapott díjat Kocsis Korinna, az egykori Miss Earth Hungary a TV2 Szépségkirálynőjében szombaton este, hanem a zsűritől is, ám a harmadik, Miss Intercontinental címet nem fogadta el.

Exkluzív interjú a koronát visszautasító Kocsis Korinnával

A barna szépség rögtön a ceremónia után elmagyarázta miért is döntött úgy, ahogy…

A 22 éves kozmetikus-modell szerette volna átruházni a címet a titkos szavazatok alapján a sorban következő legszebbnek, ám ezt a szabályok nem engedték. A Miss Universe Hungary címet R. Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka nyerte annak ellenére, hogy nem érezte esélyesnek magát egyik címre sem. A Miss World Hungary címet Rákosi Annamária kapta, így ő képviselheti Magyarországot a 63. világversenyen, amit Indonéziában rendeznek meg szeptemberben.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. November 24. 07:13, kedd | Bulvár

Borzasztó látvány – férfiak számára felbecsülhetetlen kár - FOTÓ

Sörösrekeszek és üvegek, egy teherautó leborult rakománya az úton az M0-s és az M51-es autóút csomópontjában lévő körforgalomban november 23-án.

2015. November 24. 06:00, kedd | Bulvár

Kefir: Lehet, hogy megnősül?

Az egykori V-Tech együttes énekese Kefir, és Mariann már másfél éve, alkotnak egy párt. Kefir korábbi sikertelen kapcsolatai után, most úgy érzi, Mariannban megtalálta azt a nőt, aki talán életre szóló társa is lehetne.

2015. November 23. 16:50, hétfő | Bulvár

Bebe: Készen állunk a szülő szerepre

A Back II Black egyik frontembere Bebe, igazi lovag hírében áll. Bár Katát már 3 éve, hogy feleségül vette, a mai napig is azt mondja, hogy élete egyik legmeghatóbb pillanata volt az esküvője.

2015. November 23. 16:43, hétfő | Bulvár

Szolnoki Péter: A Gyerekeim a legjobb barátaim

Szolnoki Péter, a Bon-Bon frontembere számára fontos a harmonikus családi élet. A napjainkra jellemző, rohanó világ ellenére is igyekszik minél több időt a gyerekeivel tölteni.