Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Október 22. 08:32, szerda | Helyi

Pontvadászat Érden

Pontvadászat Érden

Érdre látogat ma este csapatunk a bajnokság hetedik fordulójában, ahol egy rendkívül keménynek ígérkező mérkőzés vár Mátéfi Eszter tanítványaira.

Hosszabb szünetet követően egy igazi rangadóra készül a DKKA együttese ma este hét órától, akik az Érd otthonában lépnek pályára a bajnokság hetedik fordulójában.

A találkozó meglehetősen pikánsnak ígérkezik, elég, ha csak arra gondolunk, hogy a mai vetélytárs ellen veszítette el a tavalyi bajnokság harmadik helyét együttesünk úgy, hogy itthon és idegenben is csak hetes dobások döntötték el a bronzérem sorsát. Emellé számíthatjuk még azt is, hogy az idei szezonban Érdről elküldött Triscsuk Krisztina először lép pályára egykori csapata ellen, s máris egy parázsnak ígérkező összecsapás kontúrja rajzolódik ki lelki szemeink előtt.
Már csak azért is, mert a két gárdát mindössze egyetlen pont választja el egymástól a tabellán: jelenleg a mieink nyolc, míg a házigazdák hét bajnoki egységet szereztek a 2014/2015-ös idényben. Kemény összecsapásra számít Mátéfi Eszter, a Kohász csapatának vezetőedzője is, aki elmondta, hogy természetesen szeretnének pontot, pontokat szerezni vetélytársuk otthonában, ám ehhez támadásban, valamint védekezésben is kiváló teljesítményt kell nyújtaniuk a szintén nagyon elszánt házigazdák ellen.


- A hosszabb bajnoki szünetet megpróbáltuk hasznosan eltölteni, s mióta visszatértek a csapathoz válogatottjaink, célzottan a ma esti találkozóra készültünk. Az érdiek legutóbb nagyon sima győzelmet arattak a Vác otthonában, úgy gondolom, hogy a közelmúlt történései után rendezni tudták soraikat, s a hazai pályán egyértelműen a két bajnoki pont megszerzése lesz a céljuk. Mi sem várjuk azonban feltett kezekkel az összecsapást, elszántan, lelkiismeretesen készültünk a rangadóra, melyen csak akkor lehet esélyünk a sikerre, ha védekezésben határozottan, keményen, míg támadásban megfontoltan és pontosan játszunk ma este. A legutóbbi bajnoki mérkőzésünkön igen jó tempót tudtunk diktálni, s csak remélni tudom, hogy a hosszú bajnoki szünet nem törte meg a lendületünket. Szerencsére Mekler-Rádl Tímea már teljes értékű edzésmunkát végezhetett az elmúlt időszakban, s mivel a többiek is meccsre készek, így a lehető legjobb összeállítás várjuk az este hét órakor kezdődő mérkőzést.

Címkék: Érd, DKKA, kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.