Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2018. Március 15. 07:31, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Pordán Petra: Az első pillanatban megvolt köztünk a kémia Csabával

Pordán Petra: Az első pillanatban megvolt köztünk a kémia Csabával

A Zeneposta műsorvezetői meséltek a közös munkáról

A Sláger TV-n minden nap jelentkező, Zeneposta című műsorban Pordán Petra és Abaházi Csaba teljesíti a nézők kívánságait. Legyen szó születésnapról, névnapról, vagy bármilyen más fontos alkalomról, a betelefonálók mindig számíthatnak a két műsorvezetőre, akik várják a kívánságokat, üzeneteket. Petra és Csaba között szemmel láthatóan megvan az a bizonyos kémia, ám most utánajártunk, hogy ez minek köszönhető!

A két műsorvezető 2017 szeptembere óta dolgozik együtt a képernyőn. Petrának pályafutása alatt több férfi műsorvezető partnere is volt már, de Csabával valahogy különösen gyorsan egymásra hangolódtak.

„Az első pillanatban megvolt köztünk a kémia Csabával. Már a közös munka legelején kialakult köztünk az összhang, ami mára olyan erős, hogy befejezzük egymás mondatait. Mindig fiúkkal rádióztam, de volt olyan, hogy még egy év után sem volt meg az a „fűszer”, amitől igazán jól működött a közös munka. Szerintem kell némi kis pimaszság, a férfi és női szerepekkel való játék, csipkelődések, zrikálások - ezektől működünk igazán jól” – mondta Pordán Petra.

Petra kedvencei a vicces betelefonálók, akiken mindig jól szórakoznak Csabával.
„Nemrég volt egy betelefonálónk, aki a Halott Pénztől az Ahol a május földet ér című számot kérte a volt, vagy jelenlegi barátnőjének... mert azt mondta, hogy mire hazamegy, lehet, hogy már az exe lesz. De előfordult olyan is, hogy valaki a börtönben ülő rokonának küldött egy dalt” – tette hozzá Petra.

Abaházi Csaba is hasonlóan pozitívan vélekedik Petráról. Szerinte azonban náluk a siker kulcsa abban is rejlik, hogy rendkívüli módon különböznek egymástól, ami jót tesz a munkakapcsolatnak.

„Annyira különbözünk, amennyire csak két ember különbözhet. Azért tudunk egymással komolyabb témákról is beszélni, mert szinte mindenben más a véleményünk. A zenei ízlésünkről nem is szólva, abban sincs semmi közös. Pont ezek miatt, néha nem is értem, hogy lehet, de valami különös módon mégis nagyon jól működünk együtt. Ez a kettőnk közötti különbség adhat valami pluszt a nézőnek is, ami érdekes lehet” – tudtuk meg a közös munka kulisszatitkait Abaházi Csabától.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára