Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 21. 10:21, szombat | Sport

Rally: Eredményes volt a teszt!

Rally: Eredményes volt a teszt!

Kertész Krisztián - Sztrakon Bence
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
MARB Delta Hungária Építő Északi Régió 6. futam.
Credobus Build IT MARB futam a Vízió Dimenzió Kupáért

Fazekas András rövid beszámolóját olvashatják a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt rallysprint után:

- Szombaton a Prológgal kezdték a versenyt a fiúk. Nagyon jó időt mentek a nem teljesen száraz pályán. Igazából az volt a cél, hogy verseny körülmények között tudjuk tesztelni az autót és a csapat új tagját Sztrakon Bencét. Jó volt látni, hogy az első kerekes autóval is lehet látványosan menni.

A székesfehérvári versenyt, váltó hiba miatt kényszerültünk feladni. Az autó teljes revízión eset át. Szerelőink kitettek magukért köszönet nekik, mert a versenyautón teljes mértékben jól működtek a változtatások, és a váltó is kifogástalanul működött.
Baranya kupa előtt már csak a simítások vannak hátra, hogy tökéletesen működjön minden.

Komlón a megszokott rally páros Velezdi Eszter és Kertész Krisztián fog rajthoz állni, és remélem nem lesz gond, versenyzőink eredményesen célba érkeznek.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

- Hajósi Miklós -

Fotó: Bitto Zsolt - Pánya Péter

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.