Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Május 25. 22:54, csütörtök | Sport
Forrás: Petrás Gábor

Rangadó

Rangadó

Május 25-én, 20 órakor a Lorántffy Iskola műfüves sportpályája ad helyszínt Markó Lajos kispályás labdarúgó bajnokság ZEUS I. osztályú bajnoki mérkőzésnek.

A tabellát jelenleg két ponttal vezető Dunaferr Vasas és a második helyen tanyázó Karmacsi Autó FC találkozik majd ezen az estén, hogy megmérkőzzenek a bajnoki pontokért. Mindkét együttesben kiváló játékosok egész sora fog pályára lépni és ez, valamint a tét már önmagában is garancia arra, hogy olyan meccset láthassanak a kilátogatók, melyről még sokáig fognak beszélni. A címvédő, 18-szoros bajnok Karmacsi Autó FC, valamint az eddig két bajnoki elsőséget magáénak tudó Dunaferr Vasas találkozója igazi csemege lesz, és könnyen lehet, hogy ismét csak egy gól fog dönteni, mint ahogy a két csapat legutóbbi három találkozóján történt (Dunaferr Vasas- Karmacsi Autó FC 2:3, 1:0, 3:2).
Petrás Gábor főtitkár (DLSZ):
A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkáraként minden évben nagy érdeklődéssel és izgalommal várjuk az úgynevezett dunaújvárosi „El Clasico”-t, hiszen a város, (kijelenthető) két legjobb kispályás labdarúgó csapata méri össze a tudását, ezúttal a bajnokság utolsó előtti fordulójában. A szövetség számára a legfontosabb, hogy a találkozón igazságos eredmény szülessen és sérülésmentes, közönségszórakoztató csatában dőljön el a mérkőzés végeredménye. Az biztos, hogy igazi futball csemege lesz a május 25-én, csütörtökön 20.00 órakor kezdődő meccs a Lorántffy sportpályán, hiszen mindkét csapatban kiváló kispályás labdarúgók szerepelnek. A szövetség nevében kívánok játékosoknak sok sikert, a játékvezetőnek jó munkát, a kilátogatóknak pedig emlékezetes mérkőzést!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.