Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 18. 21:31, péntek | Helyi sport

Remeklő lábtollazók

Remeklő lábtollazók

Az országos lábtoll-labda diákolimpia országos döntőjét (2003-2006-ban születettek) május 9-10-én Zánkán rendezték meg. Dunaújvárost a Gárdonyi Géza Általános Iskola tizenöt tanulója képviselte - nagyon szép eredményekkel.

A IV. korcsoportban a fiú csapat negyedik helyezést ért el Bozár J. Rajmond, Tokodi Dániel, Pottondi Szabolcs összeállításban. Ugyanebben a korcsoportban a lányok (Sin Viktória, Szöllősi Vanessza, Pottondi Judit) az ötödik helyen végzett.
A IV. korcsoportban egyéniben három dunaújvárosi is bejutott a legjobb nyolc közé. Bronzérmet szerzett Szöllősi Vanessza, Sin Viktória ötödik, míg Pottondi Judit hatodik lett.

Idetartozik és remek hír, hogy a Gárdonyi iskola és Kohán Árpádné is szóbeli dicséretet kapott Fehér Jánostól, a Magyar Lábtoll-labda Szövetség elnökétől azért a munkáért, amit a sportág népszerűsítéséért tesznek.
Azt csak halkan mi jegyezzük meg, hogy ezt a nagy munkát megfelelő anyagi háttér nélkül, kevés a versenylehetőséggel végzik a dunaújvárosiak. Például a diákolimpia előtt a felkészülés nagyon fontos csapatversenyéről maradtak le, mert nem tudták megoldani az utazást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.