Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 08. 07:46, csütörtök | Helyi önkormányzati

Rémhírek vannak, pánikra ok nincs...

Rémhírek vannak, pánikra ok nincs...

Közleményt kaptunk arról, hogy Dunaújváros Önkormányzata a híresztelésekkel szemben,nem zárja be a Dunaújvárosi Jégcsarnokot.

Dunaújváros Közgyűlése döntött arról, hogy a város tulajdonában álló sportlétesítmények üzemeltetésére nyílt közbeszerzési eljárást ír ki.

A közbeszerzés tárgya a szolgáltatási koncesszió, az ajánlattevőnek koncessziós díjat kell fizetnie. A Közgyűlés határozatában rögzíti, hogy a sportlétesítményeket használó sportszervezeteket kívánja támogatni jelen konstrukció keretében, és a koncessziós díjat is ezen támogatásokba kívánja visszaforgatni.


DMJV Közgyűlése a többi megyei jogú város sportra fordított költségvetési összegét is figyelembe véve, kiemelt figyelmet fordít a helyi sportélet megőrzésére és fejlődésére.
Az önkormányzat célja, hogy átlátható keretek mentén, megbízható és következetes üzemeltetőt találva, a jövőben is eleget tegyünk az eddig megszokott szolgáltatási színvonalnak. Ezt szolgálja a nyílt közbeszerzési eljárás.

Erről ma döntenek a közgyűlésen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni