Városlista
2018. szeptember 24, hétfő - Gellért

Hírek

2018. Július 11. 10:00, szerda | Helyi

Rendkívüli közgyűlés június 12-én, csütörtökön

Rendkívüli közgyűlés június 12-én, csütörtökön

A 18 napirendi pont között téma lesz többek között az intermodális csomópont, az élményfürdő és az iskolások ügye, a DVG Zrt. bővítése, egyházi óvoda kialakítása, a radari sportingatlanok üzemeltetése.

A rendkívüli közgyűlés első napirendi pontja a Modern Városok Program keretében a vasútállomás közelében kialakítandó intermodális személyforgalmi csomópont kialakitásának kérdésköre. Állást foglal a testület Kisapostag területfejlesztési koncepciójával kapcsolatosan. Döntenek a Római városrészi víztorony közelében tervezett ivókút kivitelezéséről, városunk megállapodik az autóbuszmegállók reklámfelületeinek használatáról a jogutód céggel, egy telekrész értékesítésének jóváhagyása megnyithatja a lehetőséget egyházi óvoda építéséhez. A nyilt ülés három napirendi pontja is foglalkozik az Energo-Viterm és Energo-Hőterm Kft-k ügyeivel, de az Energo-Hőterm Kft. taggyűlésének összehívása a zárt ülésnek egyik napirendi pontja is lesz.

Az élményfürdő diákok általi ingyenes használatától szóló, közgyűlési döntésen alapuló megállapodást nem írta alá a Dunaújvárosi Tankerületi Központ. Ezért módosítani kell a megállapodást. Dönt a közgyűlés a radari sportingatlanok üzemeltetéséről, felváltva a korábbi megállapodást. El kívánja adni Kallós Dezső utca 3. szám alatti telephelyét a Hőtechnika Kft. Az ingatlan megvásárlása lehetővé tenné a DVG Zrt. tevékenységének bővítését, ha a testület egyetért az adásvétellel. Módosítja a közgyűlés a helyi sportszervezetekkel kötött kölcsön-, és támogatási szerződését. További telekrész értékesítésekről és szerződés-hosszabbításról is dönt még a testület és ugyancsak zárt ülésen foglalkozik a Dunanett Nonprofit Kft.tagi kölcsönének ügyével.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 21. 15:22, péntek | Helyi

Családi- és sportnap a Radarban. Boksz Dér Henivel, Pápai Jocival és a BeatKohóval

Egész napos családi- és sportnap keretében adják át szeptember 23-án vasárnap a radari sportközpontot (a radari küzdősport-csarnokot), amit a Modern Városok program keretében újítottak fel a közelmúltban.

2018. Szeptember 21. 15:12, péntek | Helyi

Csőtörés Dunaújvárosban

Dunaújváros önkormányzata arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a Szórád Márton úton eltört egy távhővezeték.

2018. Szeptember 20. 20:21, csütörtök | Helyi

JELENTKEZZEN, HA LÁTTA!

A 21 éves Góman Diánát eltűnés miatt keresik a dunaújvárosi rendőrök.

2018. Szeptember 20. 20:17, csütörtök | Helyi

TISPOL ELLENŐRZÉS LESZ SZEPTEMBER 21-ÉN ÉS 22-ÉN

A rendőrség „figyelemmel az útra” elnevezéssel összehangolt közúti ellenőrzést végez Magyarország egész területén.