Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Október 09. 05:42, szerda | Helyi sport

Röpladásoknak drukkolhatunk

Röpladásoknak drukkolhatunk

Vasárnap a Junior kupa első fordulójában játszottak a röplabdás gyerekeink Kazincbarcikán.A DEAC (Debrecen) és a Vegyész RC Kazincbarcika csapatát is legyőzték, így az első forduló után csoportelsők vagyunk.

A hétvégén rangadóra készül a csapat, vasárnap 16:00 órai kezdettel a MAFC lesz az ellenfelük. A Műegyetem csapata tavaly borsot tört az orruk alá, hazai pályán győzte le a röplandásainkat 3:2-re. Van mit visszatörlesztenie a csapatnak.

Tomanóczy Tibor szerint sorsdöntő lesz hogy a nyitásaink mennyire lesznek támadó jellegűek:

- Mennyire tud a csapatunk az elejétől kezdve agresszív kemény röplabdát játszani. A játékosok kellő képen felpörögjenek a meccs kezdetére és a megfelelő mentálisan felkészültség. Nagyon fontos lesz a csapategység és az alázat egymással szemben és az ellenfél tisztelete. Ha úgy játszunk ahogy a Vegyész ellen az utolsó két szettben akkor nem szabad hogy gond legyen. A mérkőzés pikantériája lehet hogy Szabó Balázs átigazolt a MAFC-hoz Budapesten kapott munkát. Nálunk Blázsovics Péter és Banai Máté deréksérülése javulást mutat számítok rájuk.

Vasárnap a serdülő csapat Székesfehérváron fog szerepelni a Masita Rollsplit I. Serdülő kupán. A csapat ellenfelei: Gödöllő, Runkil (Budapest) Felsőváros Masita ( Székesfehérvár) lesznek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek