Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. November 16. 01:29, péntek | Helyi

Értekeztek a hóról

Értekeztek a hóról

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megtartotta 2012. november 15-én a szokásos évi hóértékezletét, ahol a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is képviseltette magát, egyéb társszervekkel együtt.

2012.11.15.csütörtök15:37

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megtartotta 2012. november 15-én a szokásos évi hóértékezletét, ahol a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is képviseltette magát, egyéb társszervekkel együtt.

Az értekezletet Molnár István igazgató nyitotta meg, majd Lánczos János üzemeltetési vezető számolt be arról, hogy gyakorlatilag új gépparkkal és megnövelt létszámmal tudják az idei évben a hóhelyzetet kezelni. Tájékoztatta a megjelenteket, hogy minden anyagi eszköz a rendelkezésükre áll, és a Fejér megyéhez tartozó kb. 1300 km-es úthálózatot továbbra is „kézben tartják”. Továbbá azt a kb. 220 km-es útszakaszt, -ami hófúvásveszélyesnek minősül- fokozott figyelemmel fogják kísérni.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a közúti balesetek kapcsán az állampolgárok és a hatóságok tájékoztatására kiemelt figyelmet fordítanak, mivel így talán csökkenthető azok bekövetkezése.

Molnár István és Lánczos János is méltatta a Rendőrséggel és a Katasztrófavédelemmel évek óta jól működő kapcsolatot, amit a továbbiakban is szeretnének fenntartani és továbbjavítani. Külön kiemelték az alkalmazottaik KRESZ továbbképzését, amit hatóságunk folytatott le náluk.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Közút Nonprofit Zrt-vel maximálisan együttműködve kíván a tél által hozott nehézségekkel megküzdeni. Garantáljuk, hogy bármely közútakadály esetén hatóságunk segíteni fog a helyszínen a forgalom irányításában, vagy akár melegital osztásában, az útközben elakadt járművek utasainak. Továbbá az információáramlásban is segítünk azáltal, hogy a rendelkezésünkre álló valamennyi csatornán folyamatosan frissíteni fogjuk az adatokat, (hóakadály, útzár) ezzel is segítve a közlekedőket.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.