Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. November 16. 11:11, péntek | Helyi sport
Forrás: dunaujvarosfutsal, fotó: futsalhungary.hu

Senkit nem szabad lenézni

Senkit nem  szabad lenézni

Mindkét fél számára fontos a férfi futsal NB I. 10. fordulójában a DUNAFERR DUE DUTRADE FC - BME-BT FC mérkőzés a Dunaújváros Sportcsarnokban, 11.16-án pénteken 19 órától.

A vendégek alapkérdése: hogy le tudják lelassítani az imponáló formában lévő hazaiakat. Fehér Zsolt legénysége viszont nyilván lendületben szeretne maradni, hiszen a jövő héten ismét kőkemény rangadó vár rájuk – idegenben. Ennek megfelelően a mostani mérkőzés sem lesz egy egyszerű labdázás, hanem a szurkolóknak való finom futsal csemege a javából.

Fehér Zsolt a Dunaferr vezetőedzőjeígy nyilatkozott a mostani mérkőzéssel kapcsolatban:

- Amennyiben a BME jelenlegi helyezését nézzük, akkor rájuk mondhatjuk, hogy egy kiscsapat. Én viszont úgy gondolom, hogy nem szabad senkit sem lenézni, mert akkor borzalmasan nagy pofonba szaladhatunk bele. Ugyanúgy fogunk készülni a pénteki találkozóra, mint ahogy legutóbb a Berettyóújfalu ellen. Szeretnénk a hazai pályánkon meggyőző játékkal, itthon tartani a három pontot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.