Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 16. 18:16, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Sofia Coppola ismét Bill Murray főszereplésével forgat

Sofia Coppola ismét Bill Murray főszereplésével forgat

Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat. A produkció az A24 független filmstúdió és az Apple első közös filmjeként készül el

- írja a The Hollywood Reporter (THR). Francis Ford Coppola rendező lánya, Sofia Coppola On the Rocks című filmje egy apa-lánya történet lesz, amelyben Rashida Jones alakítja a női főszerepet. A fiatal anyát játszó Jones New Yorkban találkozik playboy apjával (Murray). A forgatás idén tavasszal kezdődik a metropoliszban.

Az A24 független filmstúdió és az Apple tavaly novemberben jelentette be együttműködési megállapodását, amelynek első gyümölcseke lesz Coppola filmje. A szerződés keretében a stúdió - amely az Oscar-díjas Holdfényt gyártotta - egy sor produkciót készít az Apple hamarosan induló új streaming szolgáltatásának.

A THR szerint egyelőre nem világos, hogy ezek a filmek moziban is megjelennek-e, de az A24 maga intézi filmjei mozis forgalmazását.

Sofia Coppola korábban a Lopom a sztárom című filmet forgatta az A24 stúdióval. Az On the Rocks elkészítésén producerként is dolgozik Youree Henley társaságában.

Bill Murray legutóbb a 2016-ban bemutatott, női főszereplőkkel forgatott Szellemirtókban tűnt fel egy kis szerepben önmagát alakítva a filmvásznon. De idén több új filmben is látható majd: köztük a Zombieland folytatásában, a The French Dispatch című Wes Anderson-moziban és Jim Jarmusch The Dead Don't Die című filmjében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.