Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. November 01. 08:58, kedd | Helyi sport

Sorozatban másodszor nyert a Pálhalma

Sorozatban másodszor nyert a Pálhalma

A Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt gárdája hazai pályán fogadta a sereghajtó Dunaújváros-Pálhalma ASE csapatát. A találkozót némi meglepetésre és szerencsénkre a vendég csapat nyerte 2-1-re.

Ezzel az idei bajnokságban második győzelmünknek örülhettünk a szombati mérkőzés után.

Az első félidő 16. percében Szabó László révén megszerezte a vezetést a hazai csapat. Az első játékrészben nem esett több gól. A második félidő elején egy jogos büntetővel kiegyenlített a vendég csapat, majd Bezerédi hatalmas góljával átvették a vezetést. Innentől kezdve több helyzetet kidolgozva játszották végig a mérkőzést Nagy I Zoltán tanítványai. Mindent elárul, hogy az utolsó negyedórában 11 emberrel védekeztek a hazaiak. A mérkőzés végén ünnepelhetett a vendég csapat, hisz megérdemelten és jól játszva hozta el Sopronból a 3 pontot.

Ness Hungary NB II Nyugati csoport, 11. forduló
Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt – Dunaújváros Pálhalma ASE 1-2 (1-0)
Sopron, 700 néző. Vezette: Pintér Cs. (Huszár, Kóbor)
Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt: Borsi – Csontos, Szmiljanics, Tóth D., Nagy Z. – Fazekas (Bognár, 54.), Tamási (Kálmán K., 68.), Tatai, Lazics, Szabó L. (Csordás, 68.) – Bausz.
Vezetőedző: Végh Tibor
Dunaújváros Pálhalma ASE: Abu – Huber, Kőkuti, Salamon, Berényi (Magyar B., 90.) – Bastovanov, Rottmann, Vaskó, Márki (Kóczián, 68.) – Perovics (Nagy D., 83.), Bezerédi.
Vezetőedző: Nagy I Zoltán
Gólszerző: Szabó L. (1–0) a 16., Bastovanov (11-esből, 1–1) a 48., Bezerédi (1–2) az 56. percben

Edzői nyilatkozatok:

Végh Tibor (Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt): – A gyorsan megszerzett vezetésből sajnos nem tudtunk profitálni, az ellenfél pedig kihasználta két megingásunkat.

Nagy I Zoltán: (Dunaujváros Pálhalma ASE): – A huszonötödik perc után kezdték elhinni a fiúk, hogy van keresnivalónk a mérkőzésen, s ezután nagyon jó játékot nyújtva, megérdemelten nyertünk. Nagy öröm újra látni a fiúkat boldogan és most már ők is elhiszik, hogy van keresnivalónk az NB II mezőnyben. Gratulálok mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.