Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2018. Július 03. 17:05, kedd | PR

Stresszmentes nyaralás repülőtéri parkolással

Stresszmentes nyaralás repülőtéri parkolással

Itt a nyár, az egész család utazási lázban ég? Sikerült a legjobb ajánlatot, legszebb szobát kifogni? Fejben minden összeállt, de annyi még az intéznivaló? Segítünk, hogy a parkolás könnyedén menjen!

Indulás előtt kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a reptérre való kijutást és az autó elhelyezését tervezgessük, hiszen annyifelé kell figyelni! Okmányok, repülőjegyek, ruhatár, strandfelszerelés – hogy csak néhány kihívást említsünk. Ráadásul hiába találtunk ki jó előre mindent, valami biztosan közbejön, elszakad a hátizsák, túl kicsi már a békaláb, mégiscsak lejárt az útlevél… kész rémálom! Egy kis előrelátással sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a nyaralás előtti stresszt: hagyjuk autónkat a repülőtér biztonságos parkolójában.

Garázs helyett Budapest Airport? Igen!

Hacsak nincs saját kocsi beállónk, nem kis fejtörést okoz, hova tegyük autónkat, amíg mi nyaralunk. Az utcán megkarcolhatják, feltörhetik, a teremgarázsok vagy magángarázsok bérelhető helyeiért pedig kisebb vagyont is legombolhatnak rólunk, ha 2-3 hétre megyünk. A reptéren viszont a jó ár, a biztonság és kényelem garantált. A terminál körül elhelyezkedő rövid távú parkolók a néhány napos utak, villámnyaralások alkalmával ideálisak, míg a családi nyaralás, vagy huzamosabb külföldi tartózkodás esetén a légi kikötőtől némileg távolabb fekvő, hosszú távú parkolók ajánlottak.

A repülőtéri parkolás ABC-je

Nyaralás vagy munkaügyi távollét esetén egyaránt kiváló megoldást nyújt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Ne hagyjunk magunkat megijeszteni a parkolók széles választékától – ha következő néhány szempontot végiggondoljuk, könnyen megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb parkolót.

Elsőként a termináltól való távolságot nézzük meg, hiszen ha kisgyermekkel vagy idősebb rokonnal utazunk, az indulás és az érkezés esetén nem mindegy, mennyit kell gyalogolnunk. Természetesen a távolabb eső parkolók érhetők el kedvezőbb áron, így a költségkeretünket is tartsuk szem előtt. A közeli parkolók drágábbak, ám ingyen szolgáltatásokat tartalmaznak: Business Parkolóban például ingyenes busztranszfert vehetünk igénybe. Vegyük figyelembe azt is, hány napot leszünk távol. Hosszabb idő esetén például a Holiday Parkoló és a Holiday Parkoló Lite lesz a legjobb választás.

Döntsünk a hét opció közül bármelyik mellett, két dolog biztos: az egész terület kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett, így nem kell aggódnunk autónkért, illetve a szabad helyek száma sem okozhat gondot, hiszen mindegyik parkoló előre foglalható. Útra fel!

Címkék: bud.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 11. 17:18, hétfő | PR

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Nyelviskola és tanár közös célja, hogy minél több diák tegyen sikeres vizsgát. Ám ez csak akkor lehetséges, ha a rendszert kiválóan ismerő szakértők készítik fel, majd vizsgáztatják a tanulókat.

2019. Február 11. 17:15, hétfő | PR

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Az online áruházak hatalmas mértékben könnyítik meg életünket. Időt és energiát, valamint pénzt spórolhatunk meg azzal, ha néhány kattintással lámpa webshopból rendeljük meg a kiválasztott darabokat.

2019. Február 11. 17:13, hétfő | PR

Így lehet egységes a fürdőszobánk

A fürdőszoba stílusa és berendezése sokat elárul annak tulajdonosáról. Törekedjünk arra, hogy minél egységesebb, letisztultabb legyen, hogy valódi kikapcsolódás lehessen az ott töltött idő.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.