Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 30. 17:43, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Szabolcsi autóverseny - Nézők közé csapódott egy autó, kilenc súlyos sérült

Szabolcsi autóverseny - Nézők közé csapódott egy autó, kilenc súlyos sérült

Kilencen súlyosan megsérültek, amikor a nézők közé csapódott egy autó a Nagykálló és Újfehértó között zajló autóversenyen vasárnap délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyik versenyző egy kanyarban kisodródott és autójával a nézők közé csapódott. A baleset következtében megsérült kilenc embert a mentők kórházba vitték.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI kérdésére elmondta, mind a kilenc ember súlyosan megsérült. A két legsúlyosabb sérült a mentők kiérkezésekor eszméletlen állapotban volt; náluk koponya- és gerincsérülés gyanúja merült fel, ezért egyiküket mentőhelikopterrel a debreceni, míg a másikat rohamkocsival a nyíregyházi kórházba szállították.
A többi sérült is nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, jellemzően csonttöréseket és zúzódásokat szenvedett - közölte Győrfi Pál. Őket további kivizsgálásra és ellátásra szintén a nyíregyházi gyógyintézménybe szállították.
A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya közúti baleset okozása, valamint foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön