Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 25. 20:33, vasárnap | PR

Száraz-nedves porszívók működése

Száraz-nedves porszívók működése

Elsőre azt hihetjük, hogy egyszerű feladat a porszívó vásárlás, de ha csak egy átlagos elektronikai szaküzletbe megyünk is be, a porszívó részlegen olyan kínálat tárul elénk, amelyre nem valószínű, hogy számítunk.

Ha a témába jobban beleássuk magunkat, akkor szembesülhetünk vele, hogy ennél nagyobb kínálat áll rendelkezésünkre, hiszen számos variációval találkozhatunk.


Por és vízszívók egyben
Elsőként nem árthat tisztázni, hogy pontosan milyen és mekkora felületen van rá szükségünk. Öszvéreknek számítanak a száraz-nedves porszívók a takarítás területén, amellyel egyszerre vizet, vagy más folyadékot is fel tudunk takarítani, de a száraz porszívók munkájára is ugyanúgy alkalmasnak bizonyulnak. A porszívóban levő porzsákot ki kell venni folyadék takarítása esetén, hiszen az nem vízálló, illetve ha nem folyadékot szeretnénk felszívni, akkor meg kell várnunk, hogy kiszáradjon belül és csak utána tehetjük vissza a porzsákot, hiszen ha benne marad a nedvesség, amely a porzsákba bekerül, akkor a zsák hamar szétázik és ez igen nagy gondot jelenthet a későbbiekben. Szükséges ilyenkor kivenni belőle a szűrőbetétet és a helyébe poliuretán szűrőt tenni.


Honnan tudjuk, ha a tartály tele van vízzel?
Amikor a folyadék felszívódott és a készülék tartályában eléri a maximálisan megengedett szintet, a biztonsági úszós szelep automatikusan leállítja a szívást. Amikor nagy mennyiségű folyadékot szívunk ki a készülékkel a tartályból, részleges légáramlás biztosítása érdekében nem szabad a szívófejet teljesen alámeríteni. Összefoglalva a száraz-nedves porszívó olyan, mint egy száraz porszívó, amivel folyadékot is fel tudunk szívni.


A háztartásokban is jó egy ilyen készülék
Sokan azt gondolják, hogy családi környezetben kevesebb a relevanciája a készüléknek, mint ipari környezetben, de a Hun Higiénia Kft.-nél meg vannak győződve arról, hogy ezek a készülékek a legtöbb háztartásban jól jöhetnek. Ha ipari felhasználásra szánjuk a készüléket, arra is vannak megfelelő alternatívák.


Bérlés vagy Leasing
A Hun Higiénia Kft. a termékek országos bérbeadását nem, de a leasingjét vállalja, amely leasingidő lejáratát követően a vevő eldöntheti hogy maradványértéken megvásárolja-e az eszközt vagy sem. Ugyanez igaz a szőnyeg és kárpittisztító gépekre is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat