Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Augusztus 17. 20:04, péntek | Helyi sport
Forrás: dlsz.hu

Szent István Kupa - több sportágban

Szent István Kupa - több sportágban

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 2018. augusztus 20-án, hétfőn Magyarország nemzeti ünnepe előtt tisztelegve ismét megrendezi (immár 11. alkalommal) a Szent István Király Kupát.

A bajnokság a Szalki-sziget homokos strandfoci pályáján lesz lebonyolítva.

A tornára nyolc csapat nevezését fogadta el a rendező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség el. Az elmúlt évekhez hasonlóan a dobogón végző csapatokat kupa, érem és oklevél jutalomban részesülnek, valamint a Dunaújvárosi Decathlon Áruház jóvoltából sportfelszereléseket is kapnak. Szövetségünk a nap legjobban teljesítő játékosainak (a legjobb játékosnak, a legjobb kapusnak, a kupa gólkirálynak, a Nap Pillanatát és a DSLZ + díjat egyéni díjakat ad át.

Kiss András (Tourinform iroda) ügyvezető: A Tourinform Iroda és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség sok éves és gyümölcsöző kapcsolatra tekint vissza. Rengeteg emlékezetes, hihetetlenül magas színvonalú kispályás labdarúgótorna, sportesemény és közösségi sport rendezvény megszervezésével és lebonyolításával erősítettük egymást. Az idei Augusztális programjaiban egy –az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan –hatalmas szeletet foglal el a sport, az aktív pihenés és a barátságos versenyszellem jegyében. A strandfoci mellé becsatlakozik a strandkézi strandröplabda és a darts is újdonságként. Idén is gondoltunk a legkisebbekre, ügyességi versenyekkel. A magas színvonalú rendezéshez szintúgy elengedhetetlen egy jó csapatban az összhang, a sport szeretete és a feladatok elosztása, mint egy csapatsportágban, csak ez vihet minket is sikerre! Mindenki aki teheti látogasson ki Augusztus 20-án a Szalki-szigetre és legyen részese ennek az Államalapításunk ünnepéhez kapcsolódó sportünnephez!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.